2777
2789
عنوان

قطعی برق کشور

254 بازدید | 17 پست

سلام،میخواستم ببینم قطعی برق توی شهرای شما چطوری هست یعنی مثل شهر ما دقیقا هر روز ۲ساعت اونم تو شهر گرم جنوبی قطعی دارین یا چند روز یه بار قطع میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز درمیون بعضی وقتا هر روز برنامه مشخصی نداره.میگن بخاطر مزرعه ماینر هایی هست که برای چین قرارداد بستیم اینجور شده.چی بگم همش توی شرایط جنگی زندگی میکنیم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

والامادوروزپشت سرهم برقمون رفت فکرکنم هرروزمیخادبره.یه بنده خدایی توهمین سایت می‌گفت با انرژی هسته ای داریم برق تولید می‌کنیم نمیدونم بااین برقی که داریم تولید می‌کنیم پس چراهروزبرقمون می‌ره☹️🤦

دیروز و پریروز برق رفت

دیروز تازه دوبار! هم صبح هم شب

شیش ساعت برق نداشتیم 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

به جز برق  رفتن نوسان برق  هم داریم یخچال فریزر و تی وی مدام خاموش روشن میشن حالا تی وی رو از برق میکشیم  یخچال رو چه کار کنیم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هر روز برقا می‌ره ما سیستان و بلوچستان هستیم از گرما پختیمممم دیروز برقا رفته بود بخدا حالم داشت بهم ...

واای

ما اصفهانیم دیروز و پریروز دمای هوا ۴۷ درجه بود دیگه شهرهای جنوبی که بماند.