2777
2789

انقدر ازشون متنفر شدم که حاضرم زندگیمونو خراب کنم اما دیگه نبینمشون شوهر بی غیرتم قشنگ بی احترامی ها و بی محلی هاشونو میبینه اما بازم اصرار میکنه باهاشون رفت و آمد کنیم البته رفت که نه اونا مارو راه نمیدن یه وعده بخوای بری خونشون جونشون درمیاد اما آمدن رو خوب بلدن لعنت بهشون انقدر بهشون فکر کردم خواب ندارم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

من یکاری کردم با مادر شوهرم که اصن بیچاره بدجور آچمز شد😂

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار بیشتر مشکلم اینه شوهرم درک نمیکنه اونا با من بدن اصرار داره مثل بقیه باشیم و عادی رفتار کنم 

نمیدونم چرا اینطوری بی محبتن خانوده ی مرد

من هم خیلی ازشون دلگیرم . اصلا هیچ جوره دلم باهاشون صاف نمیشه .

دقیقا یک وعده بمونیم وعده ی بعدی سختشونه انگار میخوای جونشونو بگیری . 

ولی خودشون میان چند روز میمونن توقع بهترین پذیرایی رو دارن .

در حق من ی کم لطفی کردن که تااخر عمر یادم نمیره الهی سر تک تک دختراش بیاد 

چه رفتارهایی بیشتر اذیتت میکنه ؟

نزدیک همین ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

چه کردی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

زیاد باهاش قاطی نشو

شوخی نکن تو جمعشون

جدی باش و خونسرد

باهاش حرف نزن واکنش نشون نده به رفتار یا حرفاشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو سعی کن رفتارت باهاشون خوب باشه به مرور همسرت متوجه میشه مشکل از اوناست بعدم مردا دوست ندارن از خانوادشون بد بگی حتی اگر خودشون با اونا مشکل داشته باشن

میشه برای سلامتی شوهرم ی صلوات بفرستید💔 تومور مغزی داره دو تا بچه کوچیک دارم

نمیدونم چرا اینطوری بی محبتن خانوده ی مردمن هم خیلی ازشون دلگیرم . اصلا هیچ جوره دلم باهاشون صاف نمی ...

چند ساله ازدواج کردم یادم نمیاد یه بار این خانواده با من خوب رفتار کرده باشن واقعا اغراق نمیکنم یادم نمیاد چون از اول با ازدواج ما مخالف بودن به معنای واقعی پدرمو دراوردن 

چه رفتارهایی بیشتر اذیتت میکنه ؟نزدیک همین ؟

همه رفتاراشون اذیتم میکنه چون از من بدشون میاد سعی میکنن با تک تک کاراشون من رو آزار بدن 

نه اتفاقا این که نزدیک نیستیم بدبختی بزرگ منه چون میان و میمونن و منو به مرز جنون میرسونن ولی منو راه نمیدن خونشون شوهرم تنها میره بهشون سر میزنه ولی اونا میان 

تو سعی کن رفتارت باهاشون خوب باشه به مرور همسرت متوجه میشه مشکل از اوناست بعدم مردا دوست ندارن از خا ...

شوهرم هیچ وقت متوجه نمیشه من هر جوری رفتار کنم کلا شوهرم رو من یه ذره غیرت نداره لعنت بهم با این انتخابم روزی صد بار به انتخابم لعنت میفرستم 

هر دفعه تاپیک میزنم از مشکلاتم میگم چندتا مرد میان درخواست میدن فکر میکنید چه خبره چون از زندگی راضی نیستیم درخواست شما عوضی هارو قبول میکنیم چقدر شماها بی خانواده هستید متاسفم