2777
2789

بچتون چند وقتشه؟ اوایل که بچه کوچیکه آره یکم دست و پاگیره چون مامان خیلی درگیره خواب و شیر بچس ولی به مرور ریتمش نرمال میشه. اگر قبلا همسرت نرمال بود الان ناگهانی کم شده بگرد علتو پیدا کن طبیعی نیست یا مشغله زیاد فکری و استرسه یا ممکنه مسئله دیگه ای باشه. 

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچتون چند وقتشه؟ اوایل که بچه کوچیکه آره یکم دست و پاگیره چون مامان خیلی درگیره خواب و شیر بچس ولی ب ...

۳ ماهشه بچم

توی بارداری ته تهش هفته ای یبار بود ولی بیشتر ی شب درمیون

ماه آخر بارداریم به بعد یهو اینطوری شد تا یماهو نیم بعد زایمانم کلا قط شد

بعدش رفتم باهاش حرف زدم گف برا شرایط خودت بوده

الان هفته ای یبار شده

که اینم حس میکنم برا حرف منه

ذهنم به هزار جا میره

راستش قبلا خیانت هم دیدم ازش و بیشتر دیگه..

بگین چطور میتونم اگه چیزی هست مچشو بگیرم

۳ ماهشه بچمتوی بارداری ته تهش هفته ای یبار بود ولی بیشتر ی شب درمیونماه آخر بارداریم به بعد یهو اینط ...

خیانتش جن.سی بود؟

ببین مثلا شوهر منم رعایت میکرد تا ۶ یا ۷ ماهگی بچم رابطمون نامنظم بود ولی اونا رعایت میکنن مثلا ولی نمیفهمن آرامش روحی مادر مهمتر از اون رعایتس. آدم فکرش درگیر میشه که چخبره. بنطرم باتوجه به سابقه ی بدش، اصلا نزار کم بشه خودت دو یا سه روز یبار اگر اون نیومد شرایطو مهیا کن نی نی رو بخوابون زود. چون متاسفانه مردا پسر پیغمبرم باشن تحملشون توی این مسائل کمه

خیانتش جن.سی بود؟ببین مثلا شوهر منم رعایت میکرد تا ۶ یا ۷ ماهگی بچم رابطمون نامنظم بود ولی اونا رعای ...

خب جالب اینجاس کل بارداریم رابطه داشتیم اما الان که ۳ ماه گذشته چرا؟خب اگه طاقتش کمه چرا باید جلو خودشو بگیره خب من مرد جماعتو میشناسم در این حد سرد مزاج غیر ممکنه بعضی مواقع میگم برا حفظ غرورم جای خوابمم جدا کنم

خب جالب اینجاس کل بارداریم رابطه داشتیم اما الان که ۳ ماه گذشته چرا؟خب اگه طاقتش کمه چرا باید جلو خو ...

ننهه اصلا جدا نکن. گوشیشو چک کن مدام.بهش التیماتوم بده بگو اگه خیانت دوباره ببینم فلان.. بزار بفهمه جدی هستی. اگر اونقدر صمیمی هستی و خجالت نمیکشی بهش بگو برام خیلی عجیبه چطور سه ماه کاری نکردی از نظرم اصلا امکان نداره. فکرشو درگیر کن ولی زیاد آگاهشم نکن که زرنگ بازی نکنه

ننهه اصلا جدا نکن. گوشیشو چک کن مدام.بهش التیماتوم بده بگو اگه خیانت دوباره ببینم فلان.. بزار بفهمه ...

خستم بخدا توی دوران نامزدی و اوایل ازدواجم برای باهام بودن حتی شده بود التماسم کنه نمیدونم الان چی تغیر کرده خیلی وقتا میگم دارم خودمو کوچیک میکنم با این چیزایی که دیدم و بازم موندم

ننهه اصلا جدا نکن. گوشیشو چک کن مدام.بهش التیماتوم بده بگو اگه خیانت دوباره ببینم فلان.. بزار بفهمه ...

بیشتر روز سر کاره ۵ صبح تا ۸ونیم شب تایم زیادی خونه نیس ک بخام چک کنم اگه یه راهی بود میتونسم موقع سر کار تماس و پیامکشو چک کنم خیلی خوب میشد

بیشتر روز سر کاره ۵ صبح تا ۸ونیم شب تایم زیادی خونه نیس ک بخام چک کنم اگه یه راهی بود میتونسم موقع س ...

ببین اینجا بلدن راهشو من وارد نیستم ولی میتونی مثلا یسری برنانه هاشو برا خودت هم بریزی با شماره اون فقط باید کدش که به گوشیش اس میشه بزنی تو گوشی خودت. حالا نمیخواد بد به دلت راه بدی خیلی بهش فکر نکن فعلا تو رفتارت قاطع باش زمینه رابطه هم بچین ببین بهتر میشه.

۵ صبح تا ۸ و نیم خیلی زیاده خسته میشه شاید

طبیعیِ. خیلی از زن‌ها بعد از بچه‌دار شدن اولویت‌هاشون تغییر می‌کنه. بعضی‌ها رابطه رو کمتر تجربه می‌کنن چون خسته‌ن یا توجه‌شون بیشتر به بچه‌است. معمولاً دوبار در هفته یا کمتر رابطه دارن. بستگی به شرایط هر نفر داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!