2777
2789

هنوز از سهل انگاری و بی فکری هاش 

اینکه بدون مشورت من خونه رو فروخت..

بعد ها بدون مشورت با من یه ماشین خرید که کلاه برداری بود و ماشین کلا جوش 

همون ماشین رو انداخت کامل یطرفشو جوب و الان نصف قیمت هم ماشینو نمیخرن 

سر همین ماشین گوشواره و انگشتر منو فروخت 

هر چی می‌خوام میگه پول ندارم کابینتا داره سوسک می‌بنده

به تعمیرات خونه نمی‌رسه میگه خونه ی من که نیس خونه بابامه حیفه به اینجا پول خرج کنیم 

کلا اصلا اون تو یه دنیای دیگه است من تو یه دنیای دیگه 

‌‌‌هر روز دارم سرکوفت میزنم اینا رو هر روز دعوا داریم 

چون واقعا نسبت به زنای فامیلمون فقط زندگی من اینطوریه خونه ی من اینطوریه شوهر من اینطوریه 

همین داداشش از ارتش و نظام گرفته تا دکتر و بنا آشنا داره موقعیت شغلیش خوبه همیشه با زنش در مورد آینده صحبت میکنه در مورد دکور خونه جدید 

فقط دوسال از شوهرم بزرگتره کاش شوهر منم یک ذره از عقل اونو داشت زندگیمون رو سروسامان میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجهم چی میگی ولی همه ی این ها می‌تونه ناشی از یه تصمیم غلط باشه که تو اقتصاد ناپایدار ایران غیرقابل جبران بشه ولی برای هرکسی ممکنه پیش بیاد کما اینکه تو سال ۹۷ برای خیلی ها پیش اومد.

مشکل شوهر شما اینه حامی نداره کسی که اعتماد به نفس بهش بده 

سرکوفتگر داره🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

عزیزم بهت حق میدم منم کم از تو ندارم،با این تفاوت که ما تو این11سال اصلا خونه ای نداشتیم که از دست بدیم😅سعی کن بیخیال باشی چون بیشتر عذاب میکشم خودت رو به کارهایی که علاقه داری مشغول کن

همیننننن نمی‌زاره برم سرکار تا خودم چیزهایی که می‌خوامو‌فراهم کنممم

راضیش کن باهاش به خوبی حرف بزن با دعوا مرد لجبازتر میشه . پول تو‌جیبی بت‌ میده؟؟ خرج خونه میکنه؟؟

متوجهم چی میگی ولی همه ی این ها می‌تونه ناشی از یه تصمیم غلط باشه که تو اقتصاد ناپایدار ایران غیرقاب ...

تصمیم یه بار اشتباه باشه میگیم اتفاقه،بارها که تکرار بشه حماقته 

..هر چی بگم میگه همینه که هست نمی‌خوای برو خونه بابات 

..منو از زندگی سرد کرده دیگه دست و دلم به کار نمیره همه چی رو ول کردم 

ای وای امان از دست این مردا.ما به اینجور آدما میگی ندونم کار.یعنی خودشونم نمیدونند و نمیفهمند چیکار میکنند و براشون درس نمیشه.بابای دوست پسر منم همینطوره و دلیل اینکه ۱۲ساله باهمیم ولی هنوز به هم نرسیدیم بابایه ندونم کارشه.اینجور مردا تا چند نسل بعد خودشونم بدبخت میکنند.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏