2777
2789
نگو اینجوری الان درمورد دوستم یسری افکارات رو داشتم بخاطر اینکه نیستش اگه واقعا اتفاق بیوفته بده خیل ...

صدقه بده انشالله که خیره

این الهامات از سمت خدا بهت میشه به دوستت بگو تا بهش کمک کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدقه بده انشالله که خیرهاین الهامات از سمت خدا بهت میشه به دوستت بگو تا بهش کمک کنی

نیستش دو روزه آنلاین نشده میترسم اتفاقی واسش افتاده باشه از هر کیم پرسیدم شمارشو نداشت 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

🐤💔من میخواستم حکمت یسری از کارا رو بفهمم که چی باطله چی درسته ولی هنوز به اون درجه نرسیدم

انشالله که به اون درجه هم میرسی دل به خدا بسپار و ازش فاصله نگیر

من اشتباه کردم که ازش فاصله گرفتم الان میخوام برگردم مثل همون موقع ارتباط نزدیکی داشته باشم

همیشه امیدوار باش حالا نمیدونم انرژی ک ازت گرفتم و گفتم چجور بود امیدوارم بهترینها برات رخ بده دختر

ممنون گلم

ی سوال

اون چیزی ک الان تو ذهنمه میشه یا ن اگه اره کی

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

حس میکنم همش توجنگی ، سرت شلوغه ولی ذهنت شلوغ تره خسته ای ولی خودت نمیدونی دقیقا از چی

حست نسبت من چیه 😂😢بنظرت دغدغه هام حل میشن؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

چند روز پیش ی خبر شنیدی الان حالت تقریبا خوبه اگه دگرگونی شادی و رضایت برات حس کردم

ممنون عزیزم آینده چی میتونی ببینی؟

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

حس میکنم همش توجنگی ، سرت شلوغه ولی ذهنت شلوغ تره خسته ای ولی خودت نمیدونی دقیقا از چی

افرین اما دلم گرفته و ناراحتم از شخصی .. نمیدونم خدا میبینه مغرور بودن و تکبر داشتنش و یا ن