2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دقیق امتحان نکردم ولی گاهی حسای درونی خیلی قوی میان و انگار آدم واقعاً می‌فهمه انرژی طرف چطوریه م ...

منم مث شماهم تقریبا حس طرف مقابلم و متوجه میشم اما یسری فکر و خیال دارمیکم کمرنگ شده بخاطر فکر و خیال ذهنم میخوام پرورشش بدم

من جدیدنا میتونم یسری چیزا رو بدون اینکه طرف بگه حس کنم و توی افکارم مجسم کنم بعد که به طرف میگم میگه تو از کجا می‌دونی 

این اتفاق یعنی چی؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

منم مث شماهم تقریبا حس طرف مقابلم و متوجه میشم اما یسری فکر و خیال دارمیکم کمرنگ شده بخاطر فکر و خیا ...

میفهمم چی میگی فکر و خیال زیاد واقعاً روی حسا تأثیر میذاره کم‌کم برمی‌گرده فقط باید بهش فرصت بدی 

من

فکرت درگیر ی مسئله امتحان یا کاری هست ک دوست نداری زیادی انجامش بدی یا بری سمتش گاهی دلت از چیزی میگیره ناراضی هستی از چیزی حالا نمیدونم اون چیه اما یکی میاد خوشحالت میکنه 

مدیونی اگه تاپیکامو نگاه کنی بدون اینکه تاپیکامو ببینی بگو نظرت راجع ب انرژی من چیه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂