2777
2789
عنوان

این چه سال کنکوری بود که من داشتم

216 بازدید | 21 پست

خیلی ناامیدم. یکسال زحمت بکش درس بخون هیچ جا نرو تهش بشه این! اون از درصد هام اینم از نمره هام. هیییچوقت معدلم زیر 18/5نیومده بود پارسال هم که یازدهم نهایی بود معدلم 19/10 شد. الان شدم 17/10. کاش بمیرم فقط! فرهنگیان میخواستم دعوت نشدم. گفتم با اینکه برای ففرهنگیان میمونم پشت برای تیر بخونم. دیگه هیچ امیدی ندارم من شکست خوردم و باید بپذیرم سلام به پشت کنکوری شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فکر نمره هام خوابم نمیبره. باورم نمیشه اینها نمره هامن. چه کابوسیه این

با عذاب دادن خودت چیزی حل نمیشه 

پشت کنکور موندن روحیه قوی میخواد 

اگه می‌خوای کم بیاری و نا امید و افسرده بشی به پشت موندن فکر نکن

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾
فقط و فقط و فقط تسلیم نشو و رها نکن عزیزم ادامه بده

یکسال خوندم نتیجه اش شد این! پارسال که شروع کردم به خوندن یک درصد هم فکرنمیکردم پشت کنکوری شم. چقدر بدبختم

با عذاب دادن خودت چیزی حل نمیشه پشت کنکور موندن روحیه قوی میخواد اگه می‌خوای کم بیاری و نا امید و اف ...

درست میگین ولی خب واقعا تو شوکم. هنوز به خانواده نشون ندادم نمره هامو. فکر میکنن مثل پارسال 19/20 ردیف کردم

واقعا خسته شدم... خدایا

میدونی چه آینده روشن و درخشانی در انتظار توعه؟الان وقت تسلیم نیست خودتو نباز تو خیلی به موفقیت نزدیک شدی تو این همه سال تلاش کردی پس چرا یهو نا امید شی؟نهایت یه سال پشت کنکور میمونی و بیشتر تلاش میکنی

اما اگه تسلیم شی روزی پشیمون میشی که خیلی دیره خیلی دیر:)

یه توپ دارم قلقلیه میزنم زمین هوا میره نمی دونی تا کجا میره:خدا هم میگه بنده هایی دارم که گاهی برای امتحان اونارو زمین میزنم اما بلند میشن و خیلی موفق تر میشن انقدر موفق که تو حتی فکرشم نمی کنی

پس الان وقت تلاش بیشتر برای شکوفاییه برای رسیدن به اون جایگاهی که تو لیاقتش را داری