2777
2789

سلام دوستان یهویی قط کردم کم میخوردم و یا بیشتر میکردم الان چن روزه کلا قط کردم دارم از هوش میرم و بیماری ادیسون گرفتم یا علایمشو مثل لاعر شدن شدید دست و پا و لثه ها و افت شدید فشار حالت غش و .. 

درس میشم ینی ؟ یا واقعا این بیماریو گرفتم کم درد داشتم مشکل چشم اینا داشتم کورتون میخوردم درس شه بدتر شده چشام هیچی این مریضی هم اضافه شد

چیکار کنم خواهش میکنم ینی اروم قط کنم درس میشه ؟

عزیزم این سوالای پزشکی و تخصصی رو تو نی نی سایت می پرسی؟؟؟؟

حتما برو پیش یه فوق تخصص خیلی خوب و ریشه یابی و درمان کن بیماریت و. انشالا حل میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عزیزم این سوالای پزشکی و تخصصی رو تو نی نی سایت می پرسی؟؟؟؟حتما برو پیش یه فوق تخصص خیلی خوب و ریشه ...

مرسی گلم استرس دارم شدید دارم ممیرم میگم حداقل کسی ک اینجور شدخ شنیده ی چی بگه یکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم استرس دارم شدید دارم ممیرم میگم حداقل کسی ک اینجور شدخ شنیده ی چی بگه یکم

اینجا پر از بچه مدرسه ایه، یه موقع راهنمایی اشتباه میکنن‌. فقط با دکتر مشورت کن.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خیلی کار غلطی کردی. باید کم کم قطع کرد. فردا برو متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد. اگر یکی دو روز گذشته ...

اره کار غلط کردم اصلا یادم رفت ک دیگ نخوردم ینی اوتقد مشکلات و داروهام زیاد بود و استرس شدید متوجه نشدم جه غلطی کردم😭😭😭

۴ روز ایناس ک قط کردم انگار ولی از دیروز بدجور حالت ضعف و امروز شدیدا حالت غش بهم دست میداد انگار از هوش میرم و پاهام سست میشه و شوک وارد میشه سه چهارم قرصو دوباره شروع کردم فردا برم دکتر غدد . حتی احساس تنگی نفس دارم و خفگی یا درد در قفسه سینه قلب میکنم . همه اعضای بدنم ظاهرا لاغر و کوچیک شده دعا کن درس شم 😣😣. برا دید زردم کورتون خوردم بدتر تار شد و هزارتا مشکل چشم و .. بیماری ادیسون هم اینجوری . نمیدونم چقد ادم بدی بودم اینجوری یهویی بخاطر استرس زیاد قاطی شده کارام هزارتا مریضی اومد😔

ینی درس میشم دوباره اروم قط کنم ؟

اره کار غلط کردم اصلا یادم رفت ک دیگ نخوردم ینی اوتقد مشکلات و داروهام زیاد بود و استرس شدید متوجه ن ...

برای چشمهات برو فوق تخصص شبکیه. 

در ضمن من تاپیکهات رو دیدم. خیلی اضطراب و استرس داری. 

مشکل جسمی نداری اما به خاطر استرس همه چیزت به هم ریخته و مشت مشت قرص میخوری. 

به خدا توکل کن. اگر نماز نمیخونی شروع کن نماز اول وقت بخون. میدونم سخته اما دلت رو با خدا صاف کن و از همین امروز شروع کن. سعی کن همیشه با وضو باشی. ایت الاکرسی و حرز امام جواد رو خودت روی کاغذ بنویس بذار داخل این گردنی ها، بنداز گردنت. همیشه یک مقدار تربت کربلا همراهت باشه. تو کیفت یه قران کامل کوچولو بگذار. 

به خدا نزدیک شو عزیزم. حس میکنم خیلی دوری. این روزها برو روضه امام حسین و گریه کن. هر روز مجلس هست. حتی تا اخر صفر. 

برای چشمهات برو فوق تخصص شبکیه. در ضمن من تاپیکهات رو دیدم. خیلی اضطراب و استرس داری. مشکل جسمی ندار ...

مذهبی هستم ولی از وقتی مریص شدم شدید استرسی کلا یجوری شدم گم کردم خودمو نمیدونم کی بودم کی شدم . فکر مریضی و چشام داغونم کرد و میکنه الانم ک این قطع یهویی و هزارتا چیز دیگ . نمیدونم

دعا کن برام چشم اره اینکارو میکنم نماز میخونه ولی از وقتی مریض شدم انگار یه روانی دیونه شدم هرکی ببینه 😔

دکتر برا اب نخاعی و ازمایش و بسترس و ی سری ازمایش گفته نمیدونم میترسم از یطرفم همه جام خرابه شده😣 همه اتفاقا در عرض سه ماه اینجور شد😔

مذهبی هستم ولی از وقتی مریص شدم شدید استرسی کلا یجوری شدم گم کردم خودمو نمیدونم کی بودم کی شدم . فکر ...

منم چند تا بیماری دارم. 

باید نگرشت رو به دنیا تغییر بدی. نه اینکه مدام بگی وای خدا چرا من؟! مگه من چکار کردم که اینطوری گرفتارم کردی؟! و... 

بدون که این دنیا همینطوره. اگر این مسائل پیش نیاد عجیبه. اگر سختی نباشه عجیبه. 

اغوشت رو برای هر انچه خدا برات در نظر گرفته باز کن. او خدای خوبیه حتی اگر به نظر ما درد و رنج باشه ولی درد و رنج نیست. با ارامش بشین و به نعمتهایی که تا حالا داشتی فکر کن. اونوقت اروم میشی. همه رو بسپار به دست خودش. خودش سلامتی رو قبلا داده و حالا بیماری رو.  هی نگو چرا؟ چرا؟ چرا؟ چه کنم؟ چه کنم؟