2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو نفر ج دادن هردو کاملا متفاوت منم برای گیج شدن بیشترت میگم روسری و کتونی😁😁😁

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

شال و کفش مجلسی 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

عزیزم روسری خوبه و اینکه روسری مثل زمان قدیم دور گردن بسته بشه و روی کت نیوفته زیرشم پیراهن دکمه دار بپوش من خودم پیرهن مردونه میخرم همیشه، کفش پاشنه دار شیک میشه ولی اگه جایی که میری میخوای زیاد رسمی نباشی میتونی کتونی هم بپوشی

بستگی داره اگه عروسی باشه ک خو کفش پاشنه بلند ولی اگه مراسم رسمی باشه و تو جمعیت باشی مثل عاشورا تاس ...

برا شام دعوت کردن رستوران یکی از فامیلا

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
شالو بندازم رو شونه هام یا فقط یه طرفش رو شونم باشه

یه طرفش رو شونه‌ت باشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

اونقدر گوگل سرچ کردم گیج شدم نمیدونم کدوم بهتر دیده میشه نظرات هم متفاوته

کفشت که پاشنه دار باشه حتما خیلی شیکه

حالا هم شال هم روسری رو امتحان کن ببین کدوم به استایلت میاد

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

کفشت که پاشنه دار باشه حتما خیلی شیکهحالا هم شال هم روسری رو امتحان کن ببین کدوم به استایلت میاد

باشه ممنون

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز