2777
2789

خالم تعریف میکردش دوستش میگفت یه موجود کوچولو همیشه همینجوری چهار چنگولی پیشش بوده تنها بوده میومده پیشش وقتی کسی بود کاریش نداشت وقتی قران میخونده همون موجوده انگشتش و فشار میده میگه هر چقدر قرآن بخونی من کاریم نمیشه دستاتو میشکنم طرف پری بوده.

مردادیه شیطون بلا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا با این ک ب جن و اینا اعتقادددارم ب ابجوش اعتفادی ندارم خب کور نیست ک میبیته اب میاد مبره

نه دیگه ببین مثلا ببین شاید اونجایی که ما حیاط داریم اونا خونشون اونجاست از کجا میبینه اخه؟

مردادیه شیطون بلا   

چون من عادی بودمتو خونه تنهام این پستو خوندم خودمو لعنت کردم ک کاش نمیخوندم چون حس ترس اومد تو وجودم ...

یه ایت الکرسی بخون نترس منم تو زیر زمینم ببخشید اگه ترسیدی 🫶🫶💋

مردادیه شیطون بلا   

چون من عادی بودمتو خونه تنهام این پستو خوندم خودمو لعنت کردم ک کاش نمیخوندم چون حس ترس اومد تو وجودم ...

ترس نداره ب عنوان کسی ک زیاد دیده میگم با ترس جذبشون میکنی نتزس برای دوریشون ۴ قول بزار خونه

نه دیگه ببین مثلا ببین شاید اونجایی که ما حیاط داریم اونا خونشون اونجاست از کجا میبینه اخه؟

خودش عقلشه میرسه خونش کجا باشه بعد زیررحیاطتون فنداسیون و اسفالت و.... هستش تا اونجا نمیزسه خیالت تخت