2777
2789
عنوان

مردها

238 بازدید | 24 پست

مردبودن چه حسی داره؟ 

خوشحالین ک مردین؟ ٠

خیلی لذت میبرین؟ 

اخه همه لذتا واسه مرداس، مشروب، دود، دختر بازی، شب تو خیابون، موتور، میشه گفت مردا بیشتر لذت میبرن تا زنای پیچاره؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که همش تو خونه اییمزندگیمون میگذرهبیکاری بی پولی ، بی پولی برای مرد خیلی سختهولی آزادی بیشتری دار ...

ولی مام ازادی داریم

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

فقط باید یک دختر در خانواده ضعیف با عقاید پوسیده باشی تا حساب کار دستت بیاد...

نه پول میدن، نه میذارن بری سرکار پول در بیاری...!! 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فقط باید یک دختر در خانواده ضعیف با عقاید پوسیده باشی تا حساب کار دستت بیاد...نه پول میدن، نه میذارن ...

متوجه نشدم

از لحاظ جسمانی مردا خیلی بهترنما هر روز یا سردرد داریم یا معده دردبا کوچیکترین میکروبی میوفتیمپریود ...

نمیدونم ولی مردام مریض میشن چه ربطی داره