2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

124 بازدید | 10 پست

دلم گرفته احساس میکنم چیزهایی رو قبول کردم ک حقم نبوده و باید زودتر جلوش وایمیسادم و نتونستم حالا شکستم زیر بار همه اینا به فکر جدایی افتادم نمیدونم درخواست بدم و اقدام کنم یانه 

همسرم دوستم داره ارومه ولی کارهایی میکنه ک اذیت میشم مثلا با دوستاش رفته مجردی مسافرت ولی دروغ گفته بهم و اول گفت سفرش برای خرید چیزیه واقعا میخره اما بیشتر گشت و گزار کردن تاخرید اون چیز خیلی حالم بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز هممون چیزایی ک قبول کردیم حقمون نبوده ولی بنظرم بشین سر زندگیت جدایی سخت ترین راهه خدا برا هیچک ...

واقعا خیلی سخته ما خیلی بهتراز اینها باید باشیم اما نمیتونم واقعا احساس میکنم اگر جداشم شاید دلتنگی حال بد داشته باشم اما اینده و خودمو نجات دادم

هی امان ازدسته شما ها چرا ازاد میزارین و بعدش دیگه نمیتونین جمش کنین

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

هی امان ازدسته شما ها چرا ازاد میزارین و بعدش دیگه نمیتونین جمش کنین

اتفاقا برعکس من همیشه شوهرمو محدود میکردم اجازه کاری هم تنهایی بهش نمیدادم و ب شدت برخورد میکردم ولی شوهرم بچس خودمم سنم کمه اما احساس میکنم اون زیادی بچگونه رفتار میکنه شوهرم کاری نکرده ک جمعش کنم اما چون سمت خانواده پدریم رفته و شب رو اونجا مکحده برای یک شب احساس میکنم پیش خودشون میگن چ زن بی عرضه ایی ک شوهرش با پسر مجرد امده مسافرت اونم راه دور

اتفاقا برعکس من همیشه شوهرمو محدود میکردم اجازه کاری هم تنهایی بهش نمیدادم و ب شدت برخورد میکردم ولی ...

اگه ترس داره ازتون چجور پس رفته و نگفته حداقل میگفت باز اشکال نداش ادم باید ب خونوادش ارزش قائل بشه شایدم زیادی محدودش کردین زده شده درکل باید تو هر چیز ی حد وحدودی باشه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

اگه ترس داره ازتون چجور پس رفته و نگفته حداقل میگفت باز اشکال نداش ادم باید ب خونوادش ارزش قائل بشه ...

ن میدونستم ک میخواد بره و گفتم اگه برای کار هست برو میخواست بره چیزی بخره بعد هی زنگ میزدم میگفت فلان جام بهماح جام شهرهایی رو رد شده ک اصلا احتیاجی نبود بره و معلومه برای تفریح رفته