2777
2789
عنوان

دوستات سوال

91 بازدید | 7 پست

میشه بار دار بود و پریو هم بشیم ؟؟حالا مثلا س روز ؟؟ آخه اون ماه پریود شدم این ماه الان ۳ روز عقب انداختم درد پریودی دارم اما پس خوب میشم ولی پریود نمیشم 

اره بعضیا خود نه ماهم هستن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه یعنی احتمال داره باردار باشم ؟؟چونکه رابطه اولم بوده اولین رابطه ام بوده دو بار انجام دادم اما جل ...

زنداداش منم هعی پریود میشد 

ولی باردار بود احتمالش هست 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

جلوگیری طبیعی یا بل کاندوم احتمال پریودی داره خیلی یا نه آخه مگه میشه اولین رابطه حامله شد؟؟

ببن رحم اماده باشه اوکیه 

یکی از آشناهامون سه ماه طبیعی جلوگیری داشتن

بعدش با اولین رابطه باردار شد 

[QUOTE=386636796]ببن رحم اماده باشه اوکیه  یکی از آشناهامون سه ماه طبیعی جلوگیری داشتن بعدش با اولین رابطه بار ...[/QUOTEالان من ک اولین رابطه یعنی زفاف داشتن و جلوگیری طبیعی داشتن ب نظرت حامله شدم آخه اوت ماه پریود شدن و الان عقدم شوهرم آرم دوره نمیدونم چیکار کنم

[QUOTE=386636796]ببن رحم اماده باشه اوکیه یکی از آشناهامون سه ماه طبیعی جلوگیری داشتن بعدش با اولین ...

ولی فقط ۴ روز عقب انداختم از اون ماه تا حالا دیگه رابطه نداشتم