2777
2789

یکی از بدترین سوتی ها اینه بری زیر پست یه فرد عزادار پیام تسلیت بنویسی مثلا بگی تسلیت میگم روحش شاد بعد به جای ایموجی گریه ایموجی خنده اشتباهی بزاری 

یعنی اینجوری....تسلیت میگم روحش شاد😂😂😂

وایییی چند مورد بین فامیلامون تو اینستا دیدم یعنی پوکیدممم...تازه اینقد پرت بودن هنوز ک هنوزه نفهمیدن و کامنتشون هست😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ولی نه

برای من بدتر بود که ۵ تومنی جدید هارو فکر میکردم پنجاه تومنی هست

و دادم به اسنپیه 

کرایه ۴۸ شده بود

دیدم مکث کرده

گفتم بقیش اگه نیست قابل نداره چیزی نیست اصلا در باز کردم پیاده شم گفت خانوم ۵ تومنی دادی

دلم میخواست دیگه هیچوقت سوار اسنپ و تاکسی نشم 🙂🙂🙂😂😂😂

عاشق گربه هام🥺💜

ولی نهبرای من بدتر بود که ۵ تومنی جدید هارو فکر میکردم پنجاه تومنی هستو دادم به اسنپیه کرایه ۴۸ شده ...

حق داری منم اولین بار فک کردم ۵۰ تومنی ان😂😂😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی نهبرای من بدتر بود که ۵ تومنی جدید هارو فکر میکردم پنجاه تومنی هستو دادم به اسنپیه کرایه ۴۸ شده ...

🤣🤣

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یکی نوشته بودهمسر خدابیارز منمدلم خیلی براش تنگ شده😂😂😂😂😂😂خیلی ضایس🤣

😂😂😂😂

یکی نوشته بودهمسر خدابیارز منمدلم خیلی براش تنگ شده😂😂😂😂😂😂خیلی ضایس🤣

واقعا چطور این ایموجی لعنتی با اون اشکای پرتاب شده رو نمیبینننن نگا چطور اشکاش پرتاب شده😂