2777
2789

تو یه بحث خیلی کم آوردم نتونستم طرف رو قانع کنم.. نمی‌دونم چم شد یهو خون به مغزم نرسید شروع کردم نفرین کردن عزیزترین کسام.. 

الان خیلی نگرانم خیللللی 

نکنه خدا باهام سر به سر کنه.. 

لطفاً دعا کنید خدا ببخشدم ممنون

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جدیدا خیلی بد عصبانی میشم خیلی بد ولی خدای بالا سرم شاهده به امام حسین قسم اصلا دست خودم نیست جد ...

منم بخدا.. نفسم به نفس تک تک کسایی بنده که امشب نفرینشون کردم.. نمیدونم چرا یهو اینطوری گفتم‌‌ اصلا حالم دست خودم نبود‌‌.‌ خدا ببخشدمون 

منم بخدا.. نفسم به نفس تک تک کسایی بنده که امشب نفرینشون کردم.. نمیدونم چرا یهو اینطوری گفتم‌‌ اصلا ...

میدونم عزیزم،نگران نباش خدای مهربون میدونه تو عصبانیت گفتی از ته دلت نبوده.... صدقه بده

من نمیدونم چه مرگم شده اگر یک کلام حرف خلاف نظر من زده بشه میپرم به طرف مقابلم اصلا هم توجه نمیکنم طرف بزرگتره کوچکتره ... دور از جونت، مثل گاو شدم ... نمیدونم چه غلطی کنم دارم بدتر میشم 

میدونم عزیزم،نگران نباش خدای مهربون میدونه تو عصبانیت گفتی از ته دلت نبوده.... صدقه بدهمن نمیدونم چه ...

قربونت برم.. 

البته الان درصد بالایی از مردم همینند.. بس فشار رومونه.. منم گاهی از کوره در میرم.. اما هیچوقت نفرین نمیکردم

قربونت برم.. البته الان درصد بالایی از مردم همینند.. بس فشار رومونه.. منم گاهی از کوره در میرم.. اما ...

فداتشم

خدا انقدر بزرگه غصه نخور هیچ اتفاقی نمی‌افته.....

ولی آخه من آدمیم خیلی احترام به بزرگتر واسم مهمه از بچگی همیشه فکر میکردم و میخواستم در آینده طوری باشم هیچوقت به پدرم مادرم همسرم بی حرمتی نکنم اما اصلا هرچی میگذره بدتر میشم یعنی واقعا به خدا میگم اگر درست بشو نیستم جون منو بگیر چون بعدش که جنجال به پا میکنم حسابی داغون میشم ده سال از عمرم کم میشه

سلام خوبینببخشید ی سوال دارنبرادر شما کامل ترک کرد؟

سلام ممنونم 

نه عزیزم.. متاسفانه نتونست ترک کنه.. 

اومد بیرون و بعد یک هفته رفت سمت مواد...

دوباره کمپ گذاشتیمش سه ماه داخل بود دکتر شگفت کامل اکی هست.. اومد بیرون کمتر از ده روز دوباره رفت سمت مواد.. 

باز گذاشتیم کمپ ۴۵ روز بود اومد بیرون و دوباره رفت 😔😔😔😔 

الان دیگه کنار اومدیم باهاش.. فهمیدیم ترک بکن نیست.. قلبم به درد میاد بگم ولی انگار پذیزفتیم که اونقدر باید مصرف کنه تا بمیره.. هیچ امیدی بهش نیست 

سلام ممنونم نه عزیزم.. متاسفانه نتونست ترک کنه.. اومد بیرون و بعد یک هفته رفت سمت مواد...دوباره کمپ ...

عزیزم کامل درک میکنم

من با شوهرم‌چیکار کنم 

اینقد دلم گرفته ک خدا میدونه