2777
2789

من دو ماه حامله ام و بچه دارم قبلا ی سقط داشتم دکتر گفته استراحت داشته باشم تا دیروز استفراغ شدید داشتم

شوهرم بهم رسید وبی برا قبلی ک سقط شد اصلا توجهی بهم نداشت میگفتم بهش خونریزی دارم درد دارم میگفت ب من ربطی نداره ب بابات بگو ببرت دکتر

واسه این یکی ک حامله ام اولاش میگفت ب من چ حامله ای مگه من خواستم دکتر گفته نباید استرس داشته باشم حالا آنروز اخلاقش داره خراب میشه اصلا نمیدونم چشه همش بهونه میگیره خودمم وسواس فکری دارم همش گریه میکنم ناراحتم  همش دادو بیداد میکنه حرف زشت بهم میزنه بعد میگه معذرت میخوام 

نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین باردار نمیشدی خوب بود

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

غصه نخورید اینم میگذره🫂:)

منم یکی از فامیلامون مشکل شمارو داشت به جز این کم خونی بیش از حد داشت که دکترا گفتن نمیشه و فلان ولی خداروشکر الان بچش کلاس اوله و خودشون هم سرحال و سرزنده🫠

امیدتون به خودتون و خداتون باشه♥️

نمیتونم طلاق بگیرم خانوادم پشتم نیست بعدشم همه طعنمو میزنن

ببین عزیزم اگه واقعا مرد خوبی نیس الان جدا بشی بهتر از اینه با چنتا بچه یا اصلا جدا نشی چنتا طفل معصوم هم به زندگی پرتنشت اضافه کنی والا هرچی مرد دیدم اگه با زنشون خوب نبودن حداقل بچه رو دوست داشتن ایشون الان باید رو چشمش نگهداره شمارو نه اینکه اینطوری رفتار کنه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ببین عزیزم اگه واقعا مرد خوبی نیس الان جدا بشی بهتر از اینه با چنتا بچه یا اصلا جدا نشی چنتا طفل معص ...

چند روز بهم رسیده ک حالم خراب تهوع داشتم ی بار خوب ی بار بد انگار میگیرنش ولش میکنن

ببین عزیزم اگه واقعا مرد خوبی نیس الان جدا بشی بهتر از اینه با چنتا بچه یا اصلا جدا نشی چنتا طفل معص ...

منم بهش میگم تو منو حامله کردی وظیفته بهم برسی من ک حضرت مریم نیستم بیشتر وقت ها باهام لج

منم بهش میگم تو منو حامله کردی وظیفته بهم برسی من ک حضرت مریم نیستم بیشتر وقت ها باهام لج

چی‌بگم والا ولی باهاش حرف بزن بگو ناراضی ازین وضعیت