2777
2789

من حدود یک ماهی رفته بودم پیش خواهرشوهرم چون پاش شکسته بود و نیاز به مراقبت داشت و شهر دیگه هم هست 

خلاصه هرکدوم از دوستاش که میومدن دیدنش همون از لحظه اول که من درو باز میکردم میگفتن وااای چقد تو قشنگی دختر و همینجور تعریف میکردن درحالی که من خودم حس نمیکنم که اینقدر زیبام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بستگی به اطرافیان داره مثلا من بین اطرافیان خودم قشنگم ،ن اینکه خیلی خوشگل باشم معمولیم، بین فامیلای خودم خوبم واسه همین بقیه بهم میگن خوشگل

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
والا من به همه میگم خوشگلم دیگه خودت حساب کن

🤣🤣

آخه نگا نه یه نفر و دونفر اینجور بهم گفتنا همه دوستاش بلااستثنا ازم تعریف میکردن حتی عید مسافرت بودیم رفته بودیم خونه دوستمون بچه هاش اومده بودن اینقد دختراش دور من گشتن و گفتن وای چقد خوشگلی که دیگه خجالت میکشیدم نگاشون  کنم

دیروز تو بازار بودم یه دختره داشت از کنارم رد می‌شد همینجور زل زد تو چشمام به بغل دستیش گفت چقد چشماش خوشگله

میدونی احساس میکنم بخاطر چشمام اینجور میگن

🤣🤣آخه نگا نه یه نفر و دونفر اینجور بهم گفتنا همه دوستاش بلااستثنا ازم تعریف میکردن حتی عید مسافرت ...

خب عزیزم حتما زیبایی که تعریفتو میکنن 

به نظر من چشم اصل کاریه برا زیبایی و مهمترین عضو صورته 

اگه چند نفر تعریف کردن حتما زیبایی و بخاطر زیباییت شاکر خدا باش و هیچوقت مغرور نشو😘

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏