2777
2789

پیرمرده .

یکی هم اون شمن دریا .

از اون معتاده هم خوشم نیومد

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
مم برام سوال بود چرا بچه چشماش رو باز نمیکرد اصلا

نه خب طبیعیه بچه منم تا ۲هفته اول که دنیااومده بود چشماشو وا نمیکرد

ولی من تا دیدم از حالاتش متوجه شدم بچه واقعی نیست

بعدا تو اخبارش دیدم گفته بچه رو با هوش مصنوعی درست کردن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیرمرده .یکی هم اون شمن دریا .از اون معتاده هم خوشم نیومد

اون معتاده تو واقعیت کراشه

اونجا بد گریم شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

از ۴۵۶

باید برنده میشد اهههه

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

وای اعصابم رو بهم میریختن این دوتا اخرشم که هرکی باهاش بود رو به کشتن داد زنه

دقیقا من خودم بشدت از پیر مرده تنفر دارم ولی خب در رو به روش بست کیف کردم😂

از ۴۵۶باید برنده میشد اهههه

اره واقعا حیف شد که مرد

از ۴۵۶باید برنده میشد اهههه

نشد ؟بی صبرانه منتظرم فردا شب ببینم امشب طناب بازی رو دیدم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

نه خب طبیعیه بچه منم تا ۲هفته اول که دنیااومده بود چشماشو وا نمیکردولی من تا دیدم از حالاتش متوجه شد ...

نه اخه یه طور خاصی بود کلا اولش قشنگ باز کرده بود 

ولی خوب درست کردن  کلا فضا وایبی که بازی ها میدادن خیلی خوب بود جز سناریو

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

نشد ؟بی صبرانه منتظرم فردا شب ببینم امشب طناب بازی رو دیدم

تع مرد کره خز

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

دقیقا من خودم بشدت از پیر مرده تنفر دارم ولی خب در رو به روش بست کیف کردم😂

نمیدونم من دوست داشتم اونجا مرده بمیره چون خیلی رو مخ تر بود اما زن هم همینطور 

نمیدونم من دوست داشتم اونجا مرده بمیره چون خیلی رو مخ تر بود اما زن هم همینطور

اما یه چیزی که تو فصل اول و فصل ۲ مشابه بود 

همین شمن دریا بود که اگه یادتون باشه فصل ۱ هم همچین نقشی رو یه مرد بازی میکرد

نقش پیرمرده که شر بود هگ فصل اول اون مرده که اژدها تو صورتش تتو بود ،مشابهش داشت

اما یه چیزی که تو فصل اول و فصل ۲ مشابه بود همین شمن دریا بود که اگه یادتون باشه فصل ۱ هم همچین نقشی ...

بعضی چیزاش مشابه بول کلا فصل ۳ چیز خاصی رو اضافه نکرد همون طور مثل فصل ۱ بود بازی هه انجام شد ، بازیکنا کشته شدن و فقط دوتا تفاوت داشت اونم اینکه ۴۵۶ مرد و یک نوزاد برد همین

بعضی چیزاش مشابه بول کلا فصل ۳ چیز خاصی رو اضافه نکرد همون طور مثل فصل ۱ بود بازی هه انجام شد ، بازی ...

فصل ۳ خیلی خشونتش بیشتر بود

من فصل ۱و۲ رو اجازه دادم بچه هام ببینن

حتی روزی که فصل ۳ اومد هم بهشون اطلاع دادم داره میاد

ولی بعدش که دیدم چقدر خشونتش زیاده،حالا بچه هام هی میگن بازی مرکب نیومد

میگم نه گفتن فعلا دیگه نمیاد🤪