2777
2789
عنوان

روابط عاطفی قبل ازدواج👎

179 بازدید | 8 پست

دخترا روابط عاطفی قبل ازدواج واقعا یه خوشی توخالی هستش و دخترا بیشترین صدمه رو میبینن 

متاسفانه بعضی دخترامون ارزش خودشون رو انقدر پایین میارن که یه پسر غریبه جرئت می کنه هزار جور طعنه و تیکه و درخواست غیر اخلاقی داشته باشه ازشون 

اگر واقعا قصد تون ازدواجه با یه آدم مناسب به صورت رسمی و نظارت خانواده شناخت داشته باشید و بعد ازواج کنید نه اینکه یکی بیاد هی بگه قصدم ازدواجه تهش معلوم نیست چی بشه خیلی تاپیک میبینم که طرف فقط احساس این دخترو به بازی گرفته

عاقبتشم اینه که تو این جامعه بعضا دختر میفته سر زبونا اما به پسرا خیلی چیزی نمیگن متاسفانه 

مراقب خودتون و نجابت و وقار دخترانه تون باشید! 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خانمای روشن فکر میگن نه

روابط اجتماعی تون ضعیف باشه دوست پسر ندارید

روابط اجتماعی قوی و دوست پسرهای متعدد ازدواج بهتری نصیبتون میکنه

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

حرفات کاملا درسته

یه عده جامعه رو به گند کشیدن با کاراشون

الهی نابود شه فضای مجازی اینستا و این بی حیایی ها

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

حرفاتون کاملا درسته و موافقم باهاشون.اما‌ با ازدواج سنتی موافق نیستم.

منم با ازدواج بدون شناخت کافی موافق نیستم شناخت اصولی همراه چارچوب و نظارت خانواده 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

شاید حداقل ۲۰ نفر رو از نزدیک می‌شناختیم که دوست دختر داشتند. هیچ کدوم به قصد ازدواج وارد رابطه نشدند. خودشون راحت این رو به ما میگفتن. ولی دختر معصوم رو بمباران عاطفی می کردند. آخرش هم رها می‌کردند و می‌رفتند سراغ نفر بعدی. 

پسری که برای ازدواج جلو میاد، رسمی جلو میاد. این که از خبر دار شدن خانواده خانم نگران هست، نشونه ی بدی هست.

روی صحبت من با کسانی بود که خدا رو دوست دارند، جسارت به بقیه عزیزان نباشه.