2777
2789

دختردایی عقده ایم از بچگی باهام مشکل داشته

از حسودی هررر کاری کرد که منو زمین بزنه

بچه بودم ۵ سالم بود اون ۱۰ سالش بود تو خونه تنها بودیم قاشق داغ اورد کل کمر و دستام رو سوزوند

در حدی تا همین چندسال پیش جای سوختگی ها رو پوستم مونده بود دیگه رفتم تتو کردم که جاشون معلوم نباشه

۱۲ سالم بود تازه مدرک آرایشگری گرفته بود گفت بیا مدلم شو موهاتو کوتاه کنم رفتم خونشون موزر برداشت کل سرمو کچل کرد عوضی

۱۶ سالگی آبرومو همه جا برد که آره این دختره خرابه 

با کل پسرای شهر بوده و کلی مدرک فیک درست کرد که منو جلوی مردم خراب کنه

الانم که تازه نامزد کردم همش به نامزدم پیام میده پشت سرم بدگویی میکنه و سعی میکنه براش دلبری کنه و مخشو بزنه

بگید من باید چیکار کنم با این زنیکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش خیلی ساده س شماره شو با گوشی شوهرت بگیر گوشی بده دست شوهرت فامیل بودن و همه چیو بذاره کنار رکیک ترین فحشایی که بلده رو نثارش کنه ی عکس از پی پیتم بگیر براش بفرست شوهرت ی ویس بده روش که  اینم نمیتونی بخوری چه برسه به اینکه پشت‌سر خانم من بد بگی