2777
2789

مثلا اینجوری که قشنگ بفهمین که فلان رفتار یا فلان کار تاثیر حضور فلانیه؟

مثلا بخاطر تاثیر اون شخص مدتیه که نمازام قضا نمیشه و اهل زیارت عاشورا شدم و...

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

من همه زندگیمو مدیون شوهرمم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نه نشده چون خودم اون ادم خوبم🦦

انشاالله ادم از شما بهتر بیاد شماهم بهتر بشی 🩵

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

ارهمن همه زندگیمو مدیون شوهرمم

عزیزم چه خوب🫠

مثلا چه تاثیراتی روتون داشتن گلم

آره ، خیلی تغییر کردم

ولی الان ۱ ماهو نیمه دیگه قطع رابطه کردیم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

آره ، خیلی تغییر کردمولی الان ۱ ماهو نیمه دیگه قطع رابطه کردیم

چه تاثیری داشته روتون ینی باعث چه چیزی شده چه اهلاقی یا رفتاری ؟

چه تاثیری داشته روتون ینی باعث چه چیزی شده چه اهلاقی یا رفتاری ؟

همکلاسی دوران دبیرستانم بود ، خیلی درس خون شدم ، هدف ساختم واسه خودم، بیشتر به خانواده ام مهر ورزیدم و...

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

همکلاسی دوران دبیرستانم بود ، خیلی درس خون شدم ، هدف ساختم واسه خودم، بیشتر به خانواده ام مهر ورزیدم ...

اها عزیزم خیلی هم عالی انشالله هر روز بهتر از دیروز ..🩷