2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم برگشتم

310 بازدید | 17 پست

سلام خوبین گلا

شبتون بخیر.میگم با ۲تا بچه طلاق گرفتم به دلیل اینکه باشوهرم صمیمی نیستم.مشکل جدی نداره فقط وقتی باهاشم احساس تنهایی میکنم ی خلایی میاد سراغم دائم مقایسه میکنم .بغل کردنش یامحبتاش مزه نمیده. مثلا زنانگی مون از بین میبره چیکارکنم الان باز برگشتم ولی عقد نکردیم .مثلا بعد طلاقم با یکی صیغه کردم پیش اون مطیع بودم به دلایلی باهاش بهم زدم با اون صیغه ای.ولی اینجا تو این زندگی مطیع نمیتون باشم .دوست دارم مرد بهم حکم فرما باشه ولی این حس تو زندگیم نیست نمیدونم چمه.حس وحالم خوب نیست مگه خودمو مشغول کارو زندگی بکنم تا حالم خوب باشه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
سلام
2
100%
سلام
0
0%

خب چرا باز برگشتی به شوهرت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت میخواد ی دوری بزنی پسرای موجودو بررسی کنی اگه خبری نبود برگردی ب شوهرت ولی از طرفی دوتا زایمان داشتی و دیگه پسرای خوب پا نمیدن حالا بلا تکلیف موندی،عزیزم ب خاطر بچه هات برو پیش باباشون

تو این زندگی میترسم بمونم من خیانت کنم چرا خیانت میکنه میدونه تو میدونی

چند بار دعوا و بحث الان همین پریشب خواب بود ج نده خانوم بهش پیام داد خوابی استیکر گریه اینم فکر میکنه من نمیدونم برام ادای پسر پیغمبر در میاره

دلت میخواد ی دوری بزنی پسرای موجودو بررسی کنی اگه خبری نبود برگردی ب شوهرت ولی از طرفی دوتا زایمان د ...

برگشتم دیگه .حالا میگم کاش عقد نکنم ولی میدونم بیرون خبری نیست از ی طرفی حس میکنم تو خونه منو تحقیر میکنه ی امرونهی کوچیک میکنه حالم بد میشه

میشه بیشتر برام بگی

همین دیگ الکی بدون دلیل محکم طلاق گرفتی رفتی با کسی دوباره ب همسرت فکر میکنی. و این روند ادامه داره دلت تنوع میخاد افسرده ای. فکر میکنی مرغ همسایه غازه . نه گلم همه مردا ب یه روشی زن رو اذیت میکنن. برو دکتر حتما

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

چرا؟زنانگی م رفته نیاز دارم ی مرد واقعی بالاسرم باشه که توجه داشته باشه خوشی؟

منظورت چیه زنانگیم رفته و نیاز به مرد واقعی داری؟ 

از اونور می گی مشکل جدی با شوهرت نداری از اینور این حرف می زنی