2777
2789
عنوان

بدی های پشت کنکور موندن رو میشه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
اگه درس بخونی اونم قوی مستمرخانوادت حمایتت کنننظر دیگران برات مهم نباشهمیتونی پشت بمونی در غیر صورت ...

نظر دیگران خیلی برام مهمه ولی دو شرایط دیگه رو دارم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

خوب میکنیتو پتانسیلشو داریروزی ۸ ۹ ساعتم بخونی قبول میشی

چون میدونم میتونم از اینی که هست بهتر کنمش میمونم وگرنه یه درصد هم شک نمیکردم میرفتم یه رشته دیگه اصلا مثل مدیریت،ولی میترسم بازم اخر مسیر شل کنم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر دیگران خیلی برام مهمه ولی دو شرایط دیگه رو دارم

چرا مهمه

مگه دیگران میدونن تو ذهن و دلت چیه

من خودم تو همین جا اونقدر از رشته و دانشگاه و شغل آیندم بد میگن ک فکر انصراف افتاده تو سرم.

دیگران فقط جو منفی میدن کمتر کسی بهت امیدواری میده

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

چرا مهمهمگه دیگران میدونن تو ذهن و دلت چیهمن خودم تو همین جا اونقدر از رشته و دانشگاه و شغل آیندم بد ...

اگه نظر دیگران برام مهم نبود همین امسال قبول میشدم من نشخوارفکری دارم و هی مقایسه میکنم و ضررشم دیدم به عینه

چون میدونم میتونم از اینی که هست بهتر کنمش میمونم وگرنه یه درصد هم شک نمیکردم میرفتم یه رشته دیگه اص ...

همه یه جاهایی از مسیرشون شل میکنن

به هرحال بحث یک روز دو روز نیست قراره ۱ سال مداوم درس خونده بشه و طبیعیه که یه ماهایی یه روزایی درس نخونی یا بد بخونی ولی اینکه مداومت داشته باشی باعث موفقیتت میشه.

یه نکته ای که خودم بعد از رفتن به دانشگاه توجهم بهش جلب شد و دوس دارم توهم بدونی اینه که واقعااا علاوه بر رشته شهر و دانشگاهیم که قبول میشی خیلییی مهمههه،از امکانات و فرصتهایی که برات میش میاد گرفته تا ادمایی که باهاشون آشنا میشی و هزاران چیز دیگه.

پس ففط نخون برای اینکه رشته ی خوبی قبول بشی ،بخون برای اینکه دستت باز باشه شهر و رشتتو دلخواه خودت انتخاب کنی. حتی اگر نشد هم از تلاشی که کردی پشیمون نمیشی چون وجدانت راحته

اگه نظر دیگران برام مهم نبود همین امسال قبول میشدم من نشخوارفکری دارم و هی مقایسه میکنم و ضررشم دیدم ...

خب اشتباه میکنی

ب دیگران باشه میگن فلان رشته دانشگاه تاپ

مقایسه م نکن من خودم اینقدر نظرات منفی راحب رشته دانشگاهم خوندم فکر انصراف افتاده تو سرم.

اگه پشتم موندی ناراحت نباش 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

همه یه جاهایی از مسیرشون شل میکننبه هرحال بحث یک روز دو روز نیست قراره ۱ سال مداوم درس خونده بشه و ط ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم،امیدوارم امسال خوب پیش برم من خیلی خوب شروع کردم با تراز بالای قلمچی از دهمم درس میخوندم ولی شل کردم 3 4 ماه اخرو،نهاییم که 60 درصد بود رو خوب ندادم.بعد دلمم دیگه به درس خوندن نمیرفت که تعهدی برم یا ازاد یه شهر دور که خانوادم کلی مجبور بشن بدن،یه سوال تو دانشگاه همه سال اول قبول میشن؟یعنی سن بالا نداریم؟

خب اشتباه میکنیب دیگران باشه میگن فلان رشته دانشگاه تاپمقایسه م نکن من خودم اینقدر نظرات منفی راحب ر ...

سعی میکنم قربونت برم،توهم بهشون فکر نکن خیلی وقتها از روی حسادت میگن بهت

خیلی ممنونم ازت عزیزم،امیدوارم امسال خوب پیش برم من خیلی خوب شروع کردم با تراز بالای قلمچی از دهمم د ...

نه بابا اصلا اینجور نیست.

من با اینکه رشته تاپی هم نیستم ولی از متولد ۷۷ داریم تا بالا.

اکثرا چندین سال پشت کنکور بودن و به شدتتت نرماله

نه بابا اصلا اینجور نیست.من با اینکه رشته تاپی هم نیستم ولی از متولد ۷۷ داریم تا بالا.اکثرا چندین سا ...

ممنونم عزیزم بهم امیدواری دادی،موفق باشی همیشهه دختر مهربون

پیشه بپرسم چی شد که چند ماه آخر نخوندی؟

چون ناامید شدم و ترازام افت کرده بود و میگفتم کسی با این ترازا قبول نمیشه درصورتی که میشد،و اینکه خسته بودم واقعا و داشتم دائما خودمو با تراز بالاها مقایسه میکردم

چون ناامید شدم و ترازام افت کرده بود و میگفتم کسی با این ترازا قبول نمیشه درصورتی که میشد،و اینکه خس ...

دختر من امسال میره یازدهم الان که تابستونه داره روزی ۷ ساعت میخونه

نمونه دولتیه 

نگرانم نکنه سال آخر زده بشه یا ول کنه

دختر من امسال میره یازدهم الان که تابستونه داره روزی ۷ ساعت میخونهنمونه دولتیه نگرانم نکنه سال آخر ز ...

منم از دهم با ازمونهای قلمچی پیش میرفتم و پایه ام قوی بود،دوازدهمم چون اولین بار بود میخوندم ضعف داشتم

خیلی خوبه از الان داره میخونه،خیلیا از یازدهم شروع کردن و تاپ ترین دانشگاه و رشته رو قبول شدن.

راستش خستگی هست واسه همه حتی کسایی که تراز 7500 قلمچی دارن که عالیه ولی مهم اینه دووم بیاره و ادامه بده.

من 3 4 ماه اخر پانسیون نرفتم و نخوندم پیوستگیم از بین رفت

شما بفرستیدش پانسیون اگر شرایطشو دارید