2777
2789
عنوان

کارما

110 بازدید | 12 پست

مگه خدا نمیگه هر عملی عکس العملی داره که قسمتی از اون در دنیا و تمام اون در آخرت ظاهر میشه چرا این قانون روی بعضی ها اصلا صدق نمیکنه هر جرم جنایتی که دلشون میخواد میکنن هیچ عکس العملی ها کارشون نداره

والا درست متوجه سوالتون نشدم 

ولی تا اونجاییکه یادمه بنده تا بخوام تکون بخورم کارما دهنم رو آسفالت کرده 

حالا دلیلش چیه رو درک نکردم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خدا هم عدالت نداره

یکی رو اینقدر خوشکل آفريده یکی زشت زشت یکی پول دار خوش شانس یکی بدبخت به نون شب محتاج یکی همه دنبا رو گشته یکی تا سر کوچه هم نمی‌تونه بره ........

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

همون مسیله ی عینکو لباسو فرشه عینک تا کثیف شه فوری پاک میکنن لباس بعداز چندروز و فرش بعداز چند سال ولی حسابی ازخجالتش ذرمیان ادمام اینطورن کلیپ داره ببین من خلاصه گفتم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یکی رو اینقدر خوشکل آفريده یکی زشت زشت یکی پول دار خوش شانس یکی بدبخت به نون شب محتاج یکی همه دنبا ر ...

اگه چهره مهم بود خدا واسه انسان روح نمی آفرید اونایی که پولدارم داخل خانواده خودمون دیدم که میگم مشکلاتی دارن که تصورش واسه یه فقیر سخته اینکه من میگم کار ماست خدا خودش وعده داده 

یکی رو اینقدر خوشکل آفريده یکی زشت زشت یکی پول دار خوش شانس یکی بدبخت به نون شب محتاج یکی همه دنبا ر ...

وقتی عدالت رو تو اینا میبینی مشخصه که اصلا هیچی از خدا نمیدونی 

اگه چهره مهم بود خدا واسه انسان روح نمی آفرید اونایی که پولدارم داخل خانواده خودمون دیدم که میگم مشک ...

کارما وجود نداره 

اینو میگن که دل ما خوش باشه

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

این قصه سر دراز داره عزیز.....کسانی که دارن پیوسته به موجودات ظلم و ستم می کنند در دوران اوجشون قرار گرفتن....خدا وقتی میخاد کسی رو در دام بندازه قدرتش رو بیشتر میکنه حالا این قدرت میتونه مالی جسمانی روحانی و.... باشه به اصطلاحی خدا داره آزمایش میکنه و این دسته از افراد از طریق جنبه و ظرفیت شون دارن ازمایش میشن.... خدا روز به روز قدرتشون رو زیاد میکنه تا ببینه بیشتر تو دام گناه میفتن یا دست برمیدارن.... البته که خدا انتهای همه چیز رو میبینه اما میخاد توانایی اختیار و انتخاب ما رو بیشتر به رخمون بکشه و بگه شما اختیاردار بودید و میتونستید این قدرت رو نادیده بگیرید.. . پس مطمعن باش این ظلم ها و ستم ها توسط خدا داره مدیریت میشه و تنها کسی که ضرر میکنه فرد دارنده قدرت هست چون نمیدونه داره توی باتلاق گناه غرق میشه و هرروز حریص تر میشه و خودش رو بدبخت تر میکنه.... طبق وعده خدا بخشی از تاوان کارش رو در دنیا میبینه و قسمت اصلی رو در دنیای بعد از مرگ....برای همین ما باید خیلی حواسمون به اتفاقات دور و برمون باشه و باید متوجه بشیم که داریم با چه کاری امتحان میشیم که خدای ناکرده غرق در گناه نشیم.....مثلا من خودم فهمیدم که خدا من رو با صبرم داره امتحان میکنه.... خیلی مواقع شده کم اوردم و حرفای خوبی نزدم اما سعی میکنم خوددار باشم و صبر رو اولویت قرار بدم تا بتونم از این ازمایش بیرون بیام.....رمژ موفقیت همه ازمایش های خدا ایمان پیوسته و محکم به خودشه هرکی داشته باشه باید بدونه که قبوله