2777
2789

یه پسر دارم هفت ماهه دنیا اومد سزارین اورژانسی کردم.الان دوباره باردارم ممکنه بازم تکرار بشه 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکت مگه درجریان نیست؟اگر پزشکت اطلاع داره نگران نباش فقط حرفای پزشک رو دقیق انجام بده

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بستگی داره دلیلش چه چیزی بوده؛ مثلا اگه مشکل مربوط به ساختار رحم یا پارگی کیسه آب باشه، احتمال تکرار هست. ولی مثلا زایمان زودرس به علت عفونت احتمال تکرار شدنش نیست مگر اینکه عفونت وجود داشته باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

سلام متاسفانه 

بله امکانش خیلی خیلی بالا هست 

من دوقلوهامو ۲۶ هفته از دست دادم

بعد پنج سال باردار شدم دوباره تو هفته ۲۶  دهانه رحمم باز شده بود و سرویکسم کوتاه  اورژانسی سرکلاژ شدم و پساری گذاشتم دو هفته بستری بودم 

و بعدش سه ماه مطلق بلاخره  هفته ۳۸ دخترم بدنیا اومد 

خدا خیلی بهم رحم کرد شما هم 

حتما سرکلاژ کن پساری بزار و استراحت زیاد داشته باش

سکس نداشته باش

شیاف پروژسترون بزار

سلام متاسفانه بله امکانش خیلی خیلی بالا هست من دوقلوهامو ۲۶ هفته از دست دادمبعد پنج سال باردار شدم د ...

من دهانه رحمم باز نشد کیسه ابم ترکید 

بستگی داره دلیلش چه چیزی بوده؛ مثلا اگه مشکل مربوط به ساختار رحم یا پارگی کیسه آب باشه، احتمال تکرار ...

خب من رحمم دوشاخه زایمان اول هم آب دور بچه زیاد بود هم عفونت ادراری داشتم.واقعا نمیدونم دقیق بخاطر کدوم بود.تازه استراحت مطلقم بودم ولی باز 

نوزادت موند؟؟؟دلیل ترکیدنش چی بوده

آره سی هفته دنیا اومد چهل روز رفت دستگاه.رحمم دوشاخه احتمال میدم برا اون باشه.الان میترسم این یکی رو تا سی هفتم نبرم 

خب من رحمم دوشاخه زایمان اول هم آب دور بچه زیاد بود هم عفونت ادراری داشتم.واقعا نمیدونم دقیق بخاطر ک ...

شما حتما باید با پزشکتون مشورت کنید. و دوران بارداری خیلی رعایت کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
آره سی هفته دنیا اومد چهل روز رفت دستگاه.رحمم دوشاخه احتمال میدم برا اون باشه.الان میترسم این یکی رو ...

خداروشکر که  نی نیت مونده

تا میتونی رعایت کن 

واسه عفونت هم شرت هاتو مخصوصا قسمت وسط رو حتما اتو بزن هرروز عوض کن 

توالت میری از جلو به پشت خودتو بشور 

توالت رو دایما ضد عفونی کنید که عفونت نگیری 

اگر نزدیکی نداشته باشی احتمال عفونت خیلی کمتر میشه 

به ترشحات و  بوی ترشحت هم دقت داشته باش

انشالله این یکی تا ۳۷ هفته میمونه