2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم ازش بر نداره 

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)

باید منتظر بمونه خود پسره پیشنهاد بده دیگه میخوای چیکار کنه گلم

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

سلام به صورت تکون دادن سر 😁

بار بعدی بعد از دیدن و سلام کردن بدون دست پاچه شدن مثلا الکی بگه ببخشید شما یه پسر بچه ندید اینجا ؟ بچه فامیلیمونه قرار بود خوراکی بخره برگرده اما گویا هنوز برنگشته 

اگر خیلی پیگیر شد موضوع با این حرف که پدر و مادرش داخل مسیر دیدنش سوارش کردن تماس گرفتن حل میشه 

این وسطم شاید شماره ای رد و بدل شد 🤣

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

اوو😂 پیشنهاد دیگه ای نداری

نه الان فقط این به ذهنم رسید 

دوستام میگن ذهن کثیفی دارم نود درصد قرار ها رو من با گوشی واسشون اوکی میکنم 

وقتی نمی‌دونن جواب طرف رو چی بدن پیام رو واسه من می‌فرستم من میگم چی بگن طرف دو منگنه قرار بگیره 😆😎🤣

اما خودم تا حالا یه دوست پسر ساده هم نداشتم 😤🤣

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه