2777
2789

من به دکتر گفتم واسه پولیپ و کیست میخواین انجام بدین، گفت میخوام ببینم اون تو چه خبر، یعنی پولیپ و کیست را با این عمل بر نمیدارن یا اگه لوله ها گرفتگی داشته باشه باز کنن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیستروسکوپی هم تشخیصی است هم درمانی اگر پولیپ تشخیص بدن بر میدارن  این عمل  ربطی به باز کردن لوله ها نداره و فقط مربوط به خفزه داخل رحم است

چنانچه برای درمان ناباروری به تخمک و جنین اهدایی و رحم اجاره بدون زمان انتظار نیاز داشتید با من تماس بگیرید

۰۹۲۱۲۳۶۶۲۰۵

ممنون. کاش برای لوله ها هم اگه کسی اطلاع داره بگه

لوله های رحم اگه بسته باشه با عکس رنگی که بری بگیری ماده حاجب میزنن بازمیشه لوله ها،اگه شیراز هستین تا یجاخوب معرفی کنم چون شنیدم بعضی جاها ک رفتن برا عکس رنگی باز نشده ولی اینجا بازشده

هیسترو فقط داخل رحم میبینن اگ لولها مسدود باشن اول بایدعکس بگیری بعد با لاپراسکوپی باز میکنن عمل ...

عکس چندین سال قبل گرفتم، به دکترم خودم پیشنهاد دادم دوباره برم، میگه نیاز نیست، چه بد که همش با هم نیست، دیگه واسه جسم آدم چی میمونه که بری بیای، اتاق عمل، بیهوشی، دارو، امپول ، هزینش هم به کنار

نه عزیزم شیراز نیستم. فقط لطفا دعام کنید

ان شاالله که بخیر میگذره منم اول عکس رنگی گرفت هردولوله ها بسته بود ۴،۵ با ماده حاجب زد باز شد خداروشکر گفت اگه عفونت نگیری تا یکسال باز میمونه،بعدم پولیپ داشتم عمل کردم خیلی میترسیدم ولی هردوتا خداروشکر حل شد،انتقال انجام دادم ولی نگرفته پس فردا باید برم ازمایش بدم برا اطمینان😔

ان شاالله که بخیر میگذره منم اول عکس رنگی گرفت هردولوله ها بسته بود ۴،۵ با ماده حاجب زد باز شد خدارو ...

عزیزم ان شالله خدا برات بهترین را رقم بزنه. من آخرین اقدام عملی 2 سال قبل انتقال دادم منفی شد. الان به اصرار شوهرم 1/2ماه دوباره افتادم دنبال کارام. ظرفیت روحی بالایی میخواد این پروسه بعد منفی شدن و مسائل بینش

عزیزم ان شالله خدا برات بهترین را رقم بزنه. من آخرین اقدام عملی 2 سال قبل انتقال دادم منفی شد. الان ...

اره واقعا ولی از طرفی مسئله سن هم هست دیربشه همین امیدم از دست میره

عزیزم ان شالله خدا برات بهترین را رقم بزنه. من آخرین اقدام عملی 2 سال قبل انتقال دادم منفی شد. الان ...

ان شاالله که عمل میکنین انتقال هم انجام میدین مثبت میشین خدابزرگه