2777
2789
عنوان

چرا به همسایه خودم اصلا علاقه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 30 پست
برعکس من خیلی زبون خوبی دارم و کلا با پسرای زیر ۲۰ سال حرف بزنم حس میکنم دارم خودمو کوچیک میکنم

چه خوب 

چجوری میتونی انقد ریلکس باشی؟

من کلا‌حسم اینجوریه که اووووو مایگاددد پسررر😱😱😱😱الان وقتشه که برینی تو همچی 

I'm just girl 🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا اشتباه باشه اتفاقا خوبه از الان سطح فکرت کامل بچه بازی نداری

و اینکه چرا به نظرت کلا مردای تو رنج ۳۰ سال بهم جذب میشن ؟

به نظرت رفتار اشتباهی میکنم که جذب میشن

Memories pass away, what matters is which ones last.

چه خوب چجوری میتونی انقد ریلکس باشی؟من کلا‌حسم اینجوریه که اووووو مایگاددد پسررر😱😱😱😱الان وقتشه ک ...

نه واقعا من اینجوری نیستم کراشمم ببینم خیلی ریلکس و با سیاست باهاش حرف میزنم ولی تو دلم  همش دعا دعا میکنم گند نزنم☹️😂

جذابیت به سن و سال نیس لوندی باید تو خون طرف باشه

متاسفانه من کلا لوند حرف میزنم و واقعا دست خودم نیست گاهی فکر میکنن میخوان مخشون رو بزنم یا دارم واسشون ناز میکنم یا اداییم😐😐😐

متاسفانه من کلا لوند حرف میزنم و واقعا دست خودم نیست گاهی فکر میکنن میخوان مخشون رو بزنم یا دارم واس ...

این هم خوبه هم بد 

خوبیش بخاطر اینکه همیشه جذابی 

بدیش اینه احتمال اینکه ازت بخواد سو استفاده بشه یا به صوزت یه وسیله بازی نگاه کنن خیلی زیاده

این هم خوبه هم بد خوبیش بخاطر اینکه همیشه جذابی بدیش اینه احتمال اینکه ازت بخواد سو استفاده بشه یا ب ...

اره همیشه حس میکنم که شبیه یه بازی بهم نگاه میکنن