2777
2789

بچه ها من هفته 34 هستم،بعد چند روز بود که داخل واژنم فشار میومد و درد میکرد وقتایی که میخواستم از جام بلند بشم،یه فشاره زیاااد به دهانه رحمم میومد،طوری که انگار بچه میخواست بپره بیرون یهویی..

بعد حالا امروز یه وقتایی شکمم سفت میشه و حالته انقباض داره اما درد نداره،فقط حس سفت شدگی داره

من هنوز تازه رفتم هفته 34 

بنظرتون اینایی که گفتم طبیعیه یا خطرناکه؟

زایمان زودرس نباشه

شماهم اینطوری بودید یا نه

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش طبیعیه تا حدی

من کل ماه آخر اینجوری بودم آخرشم دهانه رحمم اصلا باز نشد ۴۰ هفته و سزارین شدم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم چرا دکتر نمیری جون بچه مهمه گلم

حتما دکتر وو یونو برو

ن اینجوری نبودیم

طبیعی نیس بنظرم 

خیلی زوده اخه

نهایتا 37هفته ب بعد یکم دردای پریودمانند شروع می‌شه

همین فردا دکتر برو

اگه فکرمیکنی نیاز ب دکتر داری برو...

من از ماه سوم بود یا چهارم این دردو داشتم تا ماه آخر....احتمالا بچه اومده پایین شکمتون واسه همین درد دارید...دختره بچتون؟

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
نگران نباش طبیعیه تا حدیمن کل ماه آخر اینجوری بودم آخرشم دهانه رحمم اصلا باز نشد ۴۰ هفته و سزارین شد ...

وای راست میگی؟آرومم کردی خدا خیرت بده

یعنی وقتی میخواستی از جات بلند بشی انگار سر بچه به دهانه رحمت فشاااار می‌آورد و درد میکرد؟

از این انقباضای منم داشتی؟

اگه فکرمیکنی نیاز ب دکتر داری برو...من از ماه سوم بود یا چهارم این دردو داشتم تا ماه آخر....احتمالا ...

آره عزیزم دختره

توی سونوی آخر دکتر گفت اومده پایین سرشم پایینه..

آره عزیزم دخترهتوی سونوی آخر دکتر گفت اومده پایین سرشم پایینه..

انشالله زایمان راحتی داری نگران نباش دوش آب گرم ماساژ اینا خوبه شکم بند و کمربند بارداری ببند ک دردت کمتر شه...استرس الکی نداشته باش دکترتو برو.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
وای راست میگی؟آرومم کردی خدا خیرت بدهیعنی وقتی میخواستی از جات بلند بشی انگار سر بچه به دهانه رحمت ف ...

آره به خدا

ماه آخر کلا عذابه و سخت میگذره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟