2777
2789

خودت ، خدا

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر کاش منم هیچ کس و نداشتم جای این آدمای سمی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اوضاعم داغون تر از این حرفاس . این دنیا برام جای ترسناکیه

همیشه روزنه ای برای امید هست، دیدت رو نسبت به دنیا عوض کن الان فکر میکنی دارم شعار میدم ولی گارد نگیر نسبت به حرفام، با خودت مهربون تر باش عزیزم، هیچی حق نداره این حس ناکافی بودنو بهت بده

من تاوان یه زندگی اشتباهم یه ازدواجی که نباید صورت می‌گرفت و در نهایت من قربانی بشم

عزیزم :)

نمیدونم چه چیزایی تو زندگیت دیدی و گذروندی ، ولی اینو همیشه یادت باشه تو به خودی خودت ارزشمندی

تو یه ادم با ارزشی ، تحت هر شرایطی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

🙂 من فقط برای یه نفر ارزش داشتم که اونم خدا ازم گرفت

🥲

چقد سخت ، خدا بهت صبر بده ♡

الان روال زندگیت چطور میگذره ؟

ببین غمای این شکلی و کلا سختیای زندگی واقعا رو ادم تاثیر میزاره و نمیشه منکرش شد

ولی واسه زندگی کردن جون بِکَّن 

هممون یه روز میمیریم

خیلیم سختی هست تو زندگیا ، ولی حداقل میگی با این همه سختی تلاش کردم زندگی کنم حسرت رو دلت نمیمونه