2777
2789
عنوان

کیا تو این شرایطن

162 بازدید | 14 پست

جمله احساسی ژان پل سارتر :

نه می‌توانیم بمیریم ، نه می‌توانیم زندگی کنیم

نه می‌توانیم همدیگر را ببینیم ، نه می‌توانیم همدیگر را ترک کنیم

در تنگنای عجیبی گیر افتاده ایم…

من

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من

بخصوص خط اولی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برو سر کار

برا قرضت به همه خیریه‌ای سر بزن خدا بزرگه

به سایت حاجاقای انصاریان پیام بده بگو بیان راستی آزمایی کنن

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

برو سر کاربرا قرضت به همه خیریه‌ای سر بزن خدا بزرگهبه سایت حاجاقای انصاریان پیام بده بگو بیان راستی ...

مشکل همین کاره نمیتونم بکنم خستم یه درامدی داشتم خوب بود اونم قطع شد الان موندم چیکار کنم اخه ما وضعمونم اونقدر بد نیست مه خیریه کمک کنه خانوادم پول دارن اما به من کمکی نمیکنن

مشکل همین کاره نمیتونم بکنم خستم یه درامدی داشتم خوب بود اونم قطع شد الان موندم چیکار کنم اخه ما وضع ...

خب میگی خودکشی

از خودکشی که بهتره

نمی‌دونم چیکار کنم زندگی م گره خورده اون دفعه خودکشی کردم قسمت نبود بمیرم الانم میترسم

نه هرگز نکنی 

خدا بزرگه کمکت میکنه 

بشین اساسی تصمیم درست بگیر

اره باشه ممنونم ازت حالا چرا ترکوندن تاپیکو یه راهنمایی ساده میخواستم

نمیدونم 

چون کلمه خودکشی بود

سلام شما کارمندبهداشین؟ سوال دارم من بهداشت حرفه ای میخونم میخوام بهداشت بیام سرکار میخواستم راجع حقوق مزایا بدونم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖