2777
2789
عنوان

بوی کولر گازی

100 بازدید | 6 پست

سلام‌سه‌ماهه کولرگازی‌جنرال‌مکس‌خریدیم‌تازگیا‌روی‌درجه۲۷تا۳۰بعد ی مدت کار کردن بو میده نشتی گاز نداره و پنلهاشم شستیم بازم بو میده مثلا چند روز درجه ۲۰رو هم استفاده کنیم شروع میکنه روی اون درجه هم بو میده‌نصاب اومد میگ مشکلی نداره کسی تجربشو داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که بوی تن ماهی نمیده خخخخخ. خواهری مهربونم ، شما یخ زحمتی بکش تو گوگل سرچ بزن مقاله رفع بوی بد کولر، مقالات آچاره میادش برات. بازش کن بخون. اینجا نمیشه لینک فرستادی وگرنه میفرستادم اذیت نشی گلم. اگه دیدی کاری از دستت بر نمیاد از خودشون یع تعمیرکار کولر بگیر بیان درست کنن. امسال کولر مارم آچاره سرویس کرد، کد تخفیف گذاشته بود. تا الان که خداروشکر کولر کار کرده، بعد اینم کار میکنه، نگه ندار واسه فرد پس فردا، همین الان برو. تو این گرم ادم تبدیل به کلوچه میشه