2777
2789
عنوان

کلاب فود پای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
انحراف پاش شدید بود یا خفیف ,میشه برام سوال کنی البته اگه زحمت نیست براتون ,ازش بپرسی که مچ پاش بو ...

پیشم نیست حقیقتا

قهریم با هم

ولی نگران نباشین ایشالا خوب میشه

مشکل خاصی نیست خیلیا داشتن

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

خداروشکر کن که مشکلی داره که درمان میشه نگران نباش اون بچه یادش نمیمونه سختی هارو فقط درمان رو عقب ن ...

بعد از ۷ سال دوا و درمان باردار شدم و اخرش اینطور شد ,خیلی ناراحتم بخدا ,

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ۷ سال دوا و درمان باردار شدم و اخرش اینطور شد ,خیلی ناراحتم بخدا ,

فقط ازت خواهش میکنم ناشکری نکن خواهش میکنم 

روزانه خداروشکر کن 

دوست داشتی زبونم لال مشکلی داشت که قابل حل نبود؟؟ 

یا اینکه اصلا بچه دار نمیشدی؟

میدونم سخته بلخره شما مادری ولی قبول کردی سختی های مادری رو پس قوی باش

اصلا مشکل خاصی نیست اینطوری برخورد کنی که غول بسازی از این مشکل ،بچتون درآینده خیلی اسیب میبینه 

خیلی عادی برخورد کن با این قضیه ،الان خیلی از بچه ها با بیماری های سختی به دنیا میان نمونه هاش رو تو سایت میتونی زیاد ببینی ،انقدر این مشکل رو بزرگ نکن 

تو این روزا توسل کن به امام حسین ایشالا هرچه زودتر قند عسلتون خوب بشه

فقط ازت خواهش میکنم ناشکری نکن خواهش میکنم روزانه خداروشکر کن دوست داشتی زبونم لال مشکلی داشت که قاب ...

اره ولی بخدا خودم خیلی مشکل داشتم ,با زندگیم حالا بازم خدا اگه کمکم کنه و درمان بشه ,بخدا ,جاری من همیشه نفرینم میکرد که بچه دارنشم الانم میترسم خوشی کنن  

اره ولی بخدا خودم خیلی مشکل داشتم ,با زندگیم حالا بازم خدا اگه کمکم کنه و درمان بشه ,بخدا ,جاری من ه ...

خب عزیزم این دیدی که داری باعث میشه 

وقتی شما عادی برخورد کنی اونم میفهمه چیز مهمی نیست 

وقتی خودت حساسیت نشون بدی اونا بیشتر حساس میشن اذیت میکنن 

عادی و منطقی برخورد کن 

فقط خواهش میکنم اصلا ناشکری نکن

عزیزم اصلا نگران نباشین، من چند سال پیش این مورد و دیده بودم و تا حدودی اطلاعاتی دارم. که بعد از درمان مثل همه افراد عادی و با پای صاف میشه راه رفت.

فقط درمان نباید عقب بیفته و از نوزادی باشه بهتر جواب می‌گیرین.. شنیده بودم بچه هایی که در بزرگسالی مراجعه کرده بودن درمان سخت بوده براشون و خودشون هم همکاری نمی‌کردن.

با گچ و مدتش حالا بستگی داره به خفیف و شدید بودنش، یا اگر نیاز باشه یه عمل خیلی جزئی از پشت مچ پا به علت کوتاه بودن تاندون فکر میکنم این اتفاق رخ میده) قابل درمانه. بعد از اون هم نرمش‌های مخصوص داره برای این که انحراف اولیه پا برنگرده چون پای نوزاد و استخونش نرمه دیگه.. آتل و کفش مخصوص هم داره، برای موقع راه رفتن هم که کفش طبی.. ولی فکر میکنم تا ۴،۵ سالگی پوشیده میشه.. درکل مشکل خیلی سختی نیست وقتی با کلی بیماری‌ سخت دیگه مقایسه‌ بشه پس باید شاکر حکمت خدا بود، درسته شما مادرین و براتون سخته اما اینم یه دوره‌ای از زندگیه و میگذره امیدتون به خدا باشه.