😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نخوردم والا 11 هفتم تهوعم از دیروز شروع شده هرچی میخورم بالا میارم
معمولا تا چهارده هفته همه چی خوب میشه من سر دخترم بعد چهارده هفته خوب خوب شدم ولی سر پسرم ک الان هفده هجده هستم هنوز ویار دارم و روزی دوتا قرص دمیترون میخورم ولی امروز دکترم گفت نخور بنظرتون ضرر داره
کار خاصی نمیتونستم بکنم کم کم غذا میخوردم واگه میدیدم حالم داره بد میشه نفس عمیق میکشیدم
گرما هم تا میخوردم حالم بد میشد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
چهار ماه ک تموم شداوایل یا اواسط پنج ماه بودم ک تموم شدشاین اخرا صبح ها ک تهوع داشتم نون خشک میخوردم ...
من خیلی نگرانم نکنه عوارض داشته باشه از طرفی از تهوع بیزارم از بس کل سه ماه اول روزی بیست بار بالا آوردم بدون حتی خوردن یه لقمه غذا طوری ک سه چهار بار بستری شدم اما الان موندم چکار کنم