2777
2789

شاید چون تنها کمبودم تو زندگی همینه

سالم و سلامتم ،در حد معمول درآمد دارم و جای خوبی زندگی میکنم 

ولی همیشه دوست داشتم یه خانم لوند خوشگل باشم 

عشق و عاشقی جوونی رو تجربه کنم شیطنت داشته باشم و معشوقه کسی باشم ولی متاسفانه نشد 

قیافم معمولیه از همون اول مسیر زندگیم منطقی بوده ولی از نظر اخلاقیات خیلی تمایل به زنانگی دارم نمی‌دونم چطور توضیح بدم متوجه بشید

مثلا ذاتا عاشق ناز و ادا و تیپ زدن و آرایش کردنم یا با لوندی حرف بزنم ولی ظاهرم یاری نمی‌کنه 😂 قیافه و اندامم به این حرفا نمیخوره منم دیگه خجالت میکشم خودم باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیشنهاد میکنم تو یوتبوب آریناز هستم رو سرچ کنی در مورد انرژی زنانه توضیح داده و همین چیزایی که دنبالشی رو هم میگه به نظرم کمکت کنه 

امیدوارم ایدیش رو درست گفته باشم آریناز ولی مطمئنم اسمشه

🌸💕

عزیزم گذشت اون زمانی ک قیافه باید ذاتی خوب میبود 

الان قیافه ی خوب فقط انتخابه انتخاب کن و به خودت برس محشر میشی

بعد از چندوقت یکی از خانومایی ک قبلا خیلی ساده بود رو دیدم چقد خوب شده بود ن عمل کرده بود ن هیچی فقط استایلشو پیدا کرده و به خودش میرسه

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

من بعضی اوقات همینجوری میشم بعضی اوقاتم ساده میشم دقت کردم وقتی به انرژی زنانم وصل میشم اتیش میسوزون ...

من خودم ذاتا اینجوری ام انرژی زنانه ام بالاست مشکلم اینه قیافه و اندامم خوب نیست 

مثلا میام مانتو کوتاه بپوشم و جذب یا ناز حرف بزنم میبینم به این قیافه و اندام نمیاد 

ظریف و خوشگل نیستم که با اعتماد به نفس دلبری کنم

با وقار بودن بهتر نیست؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

من خودم ذاتا اینجوری ام انرژی زنانه ام بالاست مشکلم اینه قیافه و اندامم خوب نیست مثلا میام مانتو کوت ...

اگه انرژی زنانت بالا بود که این حرفارو نمیزدی 

کسی که انرژیش بالاس از اعتماد به نفس خالص ساخته شده و قطعا زیبایی های خودت داری قدم به قدم 

حالا با ناز فراوان نه ولی اینکه کم کم یاد بگیری تو موقعیت های حساس با ناز حرف بزنی خب خوبه 

بعد کم کم استایلت پیدا میکنی من دقیقا منظورم همین بود اون تو یوتیوبش تا حدود زیادی اینارو میگه مثلا تو باید انقدررررر با بدنت راحت شی و به خودت حس خوب بدی که تو لخت کاملت هم حس عالی داشته باشی 

وقتی حسات درست شه انوقت میبینی چقدر ذاتا دلبری 

🌸💕

برای همین معمولی لباس می‌پوشم معمولی صحبت میکنم و معمولی هم زندگی می‌کنم دوست داشتم از این زن های آت ...

من خانم هایی دیدم نه قیافه داشتن نه هیکل ولی با لباس خوب و رسیدن به پوستشون خودشونو زیبا نشون دادن سعی کن از لباس پوشیدن شروع کنی لباس جنس خوب و کفش وکیف جنس خوب و تمیز بپوشی کم کم به اون چیزی که میخوای میرسی