2777
2789
عنوان

خواهشا فقط و فقط متاهلا بیان کمکم

335 بازدید | 27 پست

خانما شما نحوه جلوگیریتون چه مدلیه؟! 

من چند ماهیه که عقدم و چون مدت طولانیه که عقدیم محبورم یه رابطه سطحی داشته باشم درحدی که دخول ندارم و همسرمم حواسش هست م..نی برخورد نداشته باشه حتی به دهانه واژ…نم چیزی برخورد نکنه ولی ممکنه خیلی کم پیش…اب خورده باشه 

خودم تنبلی تخمدان دارم و پریودم منظم نیست هرماه عذاب میکشم جوری که از خواب و خوراک میوفتم انگار مریض شدم دیگه نسبت بع این موضوع حاملگی 

به این نحو ممکنه؟! 

نیاز کار خاصی بکنم

اینم بگم همسرم جلوگیری نمیکنه و میگه حواسم هست و ما کاری نمیکنیم و فلان و منم زود خودمو میرم میشورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی توسط همسر۱۰ساله آخم نگفته 😂😂

ببخشید معذرت میخوام کار خاصی میکنید که تا الان چیزی نشده؟! من دارم دیوونه میشم 

اینجوری بارداری ممکنه؟! من نزدیک پریودمم هست

ببخشید معذرت میخوام کار خاصی میکنید که تا الان چیزی نشده؟! من دارم دیوونه میشم اینجوری بارداری ممکنه ...

قبل ارضا بشه میکشه بیرون دیگ 

کار خاصی نمیخواد فقط مرد باید قدرت اینو داشته باشه میگن بیشتر مردا نمبتونن از دستشون درمیره باید وقتی کشید بیرون چن ثانیه بعدش ارضا بشه دیگ خارج از واژن 

بلده ااینجوری؟

.

خب بارداریو چیکار کنم پس؟😔بخدا روحم مریض شده حس میکنم برم خونه خودمم این موضوع همراهمه و اذیتم میکن ...

خب هزارتا روش جلوگیری هس اونارو استفاده کن

قرص  یا شوهرت کاندوم بذاره

.

خب هزارتا روش جلوگیری هس اونارو استفاده کنقرص یا شوهرت کاندوم بذاره

قرص ال دی استفاده کردم یه مدت ۴ ماه 

اذیتم میکرد 

دکترم گفت با این اوضاع چرا اذیت میکنی خودتو

همسرمم کان..دوم نمیذاره میگه وقتی الان چیزی نیست چرا بذارم 

منم از ترس حاملگی دیوونه شدم این وسط