دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین ممکنه یکی، جدش، پدر بزگش یا مادربزرگش یا یکی از اقوام حتی خیلی دور
ژن چشم رنگی و داشته
این ژن به شماها نسل به نسل انتقال یافته
ولی واسه شما ها فعال نشده و اصطلاحا میگن خاموش بوده...
ولی یهو برای بچه شون، روشن شده یعنی فعال شده و بچه چشم رنگی شده
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
وایی من خودم مادر بزرگم چشاش رنگی شوهرمم هست کاش به اونا بره البته اول خدا بده بعد سالم باشه بعد همه ...
ایشالله میشه همینجوری که دلت میخواد
من خیلی دلم میخواست چال لپ داشته باشم
عمه و خاله و بابام و دایی هام دارن
من ندارم 😔