2777
2789
نگرفتم‌ولی خیلیا خودشون چشم رنگی نیستن بچه هاشون چشماشون رنگی خوشگلن

عزیزم اون پدر و مادر یک آلل چشم رنگی رو داشتن ، صرفا نباید خودشون چشم رنگی باشن ، میتونن آلل چشم رنگی رو داشته باشند اما چون نهفته هست تو خودشون بروز نداده ولی بچشون شانس رنگی شدن داره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

انسان می‌تونه به شش تا ده نسل قبل از خودش شباهت ژنتیکی داشته باشه شاید یکی از اجدادش چشم رنگی داشتن

خب پس امیدوارم بچه منم رنگی بشه اگر ۶ تا ۱۰ باشه ماهم رنگی داریم😂😂😂

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا از مادربزرگ یا پدر بزرگشون به ارث میبرن

طبق قوانین ژنتیک که قانون تفکیکه ممکنه ژنی پنهان شده باشه و بعدا دوباره ظهور کنه 

من یکی از دوستام مامانش میگفت تو فامیلامون هیچکدوم چشامون رنگی نیست همه مشکی

آب دریا خورده بوده موقع بارداری

چشم های دوستم آبی خوشگلل بود

برای این بهشت اجباری🕊برای ایرانم...

خخ حالا ضرر که نداره میخورم اونم

نه عامو نکنی اینکارو ها من ی چیزی گفتم ی جایی ۱۰سال پیش شنیده بودم معلوم نیس از رو چ داشتانی ساختنش 🤣💔

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

عزیزم اون پدر و مادر یک آلل چشم رنگی رو داشتن ، صرفا نباید خودشون چشم رنگی باشن ، میتونن آلل چشم رنگ ...

کاش بچه ماهم این شانس داشته باشه البته هنوز بچه ندارم ان شاءالله  هروقت بود

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

برای اینکه رنگ های روشن چشم مغلوب هستن

ممکنه طرف خودش چشمش رنگی نباشه ولی تو ژنش باشه و ناقل چشم رنگی باشه و تو بچه اش این ژن بیان بشه

من 

مامان و بابام قهوه ای بودن من رنگی 

البته ما تو ژنمون هست

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴