2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خیلی ضعیف شده مدتیه

80 بازدید | 13 پست

سره هنه چی عصبب میشم وقاطی میکنم.

پسرم ۱۳ سالشه دیروز عصری کارداشتیم بیرون گفت من خونه مبمونم.زیادمیمونه .

گفتیم باشه .بعده یکساعت زنگ زدم ۴۰ باز زنگ زدم برنداشت نمیدونین چطوری خودمونو از اون سره شهر رسوندیم خونه من نردم و زنده شدم باباشو که نگم بیچاره توخیابون ویراژ میداد که زود برسیم.

رسیدیم دروباز کردم خودمو انداختم خونه دبدم اقا هدفون گذاشته و داره پی اس بازی میکنه از دنیا بیخبره.

من یه جیغی زدم و هدفونشو کشیدم از سرش و فحشش دادم من هیچ وقت نزدمش تا حالا اما یه لگد زدم به پاش.الهی بمیرم بچه از همه جا بیخبر فقط میکفت مامان اروم باش چیشده و گریه میکرد‌

خاک بر سره من رنگم مثل گچ شده بود تا چند ساعت بعدش لکنت گرفته بودم و تپش قلب داشتم.

خدا منو بکشه اخه چرا اینطوری شدم از خودم متنفرم.از دیشب پنجاه بار بغلش کردم و گفتم فقط نگرانت شدم بهم حق بده اونم کلی مغذرتخواهی کرد الهی فداش بشم.

نمیدونم چه خاکی به سرم کنم چرا روانی شدم من😭😭😭

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن خواهرتاپیک اخرمنم سرهمینه موضوشانگار بذر غم پاشیدن تو دلامون

اخ قربون دهنت دقیقا .همش نگرانم و مضطربم که اتفاقی میفته🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

همه همینن خواهرتاپیک اخرمنم سرهمینه موضوشانگار بذر غم پاشیدن تو دلامون

یعنی بخاطر جنگه؟ 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

خدا به دل همه مون ارامش بده و انشالله تموم شه این وضعیت و این استرسا.

بخدا ما لایق این زندگی نبودیم لیاقت ما یه زندگی اروم بود💔

قبل جنگ هم همین شکلی بودیم ولی اونم باز تاثیرات بدی گذاشت رومون😔

ولی من متاسفانه همش خواب ج ن گ میبینم 😭😭😭

ولی من متاسفانه همش خواب ج ن گ میبینم 😭😭😭

حق داری عزیزم خیلیا اینطوری شدن

الان با کوچکترین صدا روانشون بهم میریزه

۱۲ روز بود ولی اندازه چندین سااال روانمونو قراره بهم بریزه

تونستی مشاوره برو حتما. روانپزشک نرو من پارسال رفتم قرص عصاب داد فقط که اونم مدتی خوبم کرد. روانشناس خوبه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

حق داری عزیزم خیلیا اینطوری شدنالان با کوچکترین صدا روانشون بهم میریزه۱۲ روز بود ولی اندازه چندین سا ...

آره حتما باید برم پیش یه روانشناس مرسی ازت

آره حتما باید برم پیش یه روانشناس مرسی ازت

امیدوارم خوب بشیم دلخوشی برگرده به زندگیه هممون یروزی☺️

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓