2777
2789
عنوان

تجاوز به مرد ها و کودکان

304 بازدید | 30 پست

کسایی که میان میگن بیشترین دلیل تجاوز به زنان و کودکان حجاب نوع پوششون هست...

آیا به مردا ها هم بخاطر پوشش تجاوز میشه؟؟

با زدن این حرف که تجاوز بخاطر پوشش زن هست دارید قربانی مسئول اتفاق میدونید.

دارید از جنایت متجاوز کم میکنید.

میتونید تو اینترنت سرچ کنید، یه موزه هست که لباس افراد موقع تجاوز نشون میده.

با گفتن این حرف که تو باید پوشیده باشی تا مرد بتونه خودش کنترل کنه، نه تنها بع شعور جنس مخالف توهین کردی بلکه جایگاه انسانی به تمسخر گرفتی،چرا؟چون انسان علاوه بر غریزه در کنارش درک آگاهی هم داره .

والا بخدا.. من دیدم طرف چادریه کلی بهش تیکه میندازن

خانوم ها اگه در مکان عمومی مورد تعرض قرار گرفتید سکوت نکنید 

نزارید رو این کار سرپوش گذاشته شه

این کار فقد ظلم در حق خودتونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلاح کار خویش خسروان دانند ، به حای رفتن دیدن لباس های افراپ تجاوز شده یه سر به عکس ها و پویش من لباس گشاد میپوشم تو مترو های امریکا و انگلیس بزن تا ببینی لباس پوشیده چقدر به زن ها حفاظت میده از نگاه و لمس مردهای مریض 

من چندین بار تو مترو با پوشش کامل مورد آزار قرار گرفتم

یه وقتا حس می‌کنم چادر پوشیدن بدتر هم هست، زارت میان سراغ تو 

تو مغز پوک مریضشون حس موفقیت بیشتری بهشون دست میده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب پوششم یه دلیلشه برای یه ادم بیمار یا کلا یه مرد یه زن لخت برهنه تحریک کننده تره یا یا زن پوشیده؟

واسه یه سری فقط پوشیده به چشم میاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آیا دلیل تجاوز به کودک ۶ ماهه یا یه مرد بزرگسال هم اینه طرف فکر کرده اون اینطارس؟

عزیزم جواب دادم ک مریض مریضه 

بی حجابی ک تنها دلیل تجاوز نیست اما حجاب اثر میذاره رو مزاحمت و تیکه و...

باعث میشه کمتر این اتفاق بیوفته 

ولی عرض کردم برخی مریضا ب حیوونم..

لایک نکن خواهر من