2777
2789

ممنون میشم بچه ها در حد خودتون کمک کنید هزینه اش خیلی بالاست من ۵ ساله درگیرم نتونستم برم دور لبم موهام ریخته هرکی از راه میرسه طعنه میزنه که کی قراره بگیرتت 

کدوم دکتر برم زنان یا طب سنتی 

چون وضعیتم خیلی حاده خیلی الان عکس بدم بخدا تعجب میکنید که چطور اینهمه سال موندم 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

والا هردو رو رفتمکلی قرص هورمونی تنطیم نشد ک نشدرفتم طب سنتی یه قرص دست ساز بهم دادهفته ی اول که خور ...

الان خوبی جانم ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هردو رو رفتمکلی قرص هورمونی تنطیم نشد ک نشدرفتم طب سنتی یه قرص دست ساز بهم دادهفته ی اول که خور ...

کدوم شهری؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
فقط ورزش کن حذف استرس و حذف غذاهای مضر واسش نگران نباش بعد از تنظیمش با لیزر میره همش

استرس ندارم 

غذای مضر اصلا نمیخوریم چون اونقد نداریم که همیشه فست فود اینا بخوریم سالی یبار شاید یه ساندویچ بگیریم 

ان شاءالله 

به نظرم متخصص زنان برین زودتر جواب میگیرین داروهای طب سنتی معمولا دیرتر جواب میدن به همه هم نمیسازن

حتما 

گیاه دارویی رفتن کوه واسم اورن برگ توله اونم تنظینم نکرد دور لبم سیاهه سیاه ۱سال فقط توو اینه خودمو مگا نکرپم 

استرس ندارم غذای مضر اصلا نمیخوریم چون اونقد نداریم که همیشه فست فود اینا بخوریم سالی یبار شاید یه س ...

توی نت سرچ کن مواد مضر واسش میاد بالا ،فقط فست فود نیست که 

حتما گیاه دارویی رفتن کوه واسم اورن برگ توله اونم تنظینم نکرد دور لبم سیاهه سیاه ۱سال فقط توو اینه خ ...

دارو گیاهی خوب نیست ممکنه نسازه ،اگرم بسازه چندسال گرفتاری