عزیزم اخطاریه می آد براتون تا برید شعبه و نظر کارشناس و ببنید اگه اعتراض داشتین اعتراض بزنید 7 روزم فرصت دارین مثلا تو اعتراض بگین کارشناس قطعی نظر نداده. منجز نیست. به فلان چیز توجه نکرده. و از این موضوعات. که می ره هیات 3 نفره باز اعتراض زدین می ره 5 نفره بعد 7 نفره بعد 9 نفره بعد 11 نفره. الی آخر. پس اگه شما حواستون باشه که نظر کارشناس و سهل انکاری نکنید و بخونید احتمال تبانی کمه یا نیست. فقط حواستون به گوشی و پیامک و پروندتون باشه
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فدات عزیزم خیلی ممنونمپس من این حقو دارم که برم پرونده مو نگاه کنم؟تو دادگاه اجازه میدن؟
خدا نکنه. بله جانم باید و باید کل پرونده رو بدن تا شما مطالعه کنید. این حق قانونی شماست. شماره پرونده به همراه کارت ملی برید شعبه و بگین می خام پروندمو مطالعه کنم ببینم کارشناس چه. نظری داده. بعد از آخرین صفحه ی پرونده شروع کنید بیایین اولین صفحه یعنی تکلیف پروندتون از آخر شروع میشه و می آد اول و اولاش نظریه کارشناس با قرار دادگاه هست
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
سلام پیشاپیش عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم، من دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه تهران هستم، اگر میشه لطف کنید صحبتی در مورد این رشته داشته باشیم و من از تجربهها و راهنماییهای شما استفاده کنم🙏امکانش هست به شما درخواست دوستی بدم؟