2777
2789
عنوان

دانلود نوحه

183 بازدید | 36 پست

بچه ها نوحه خوب. خیلی عالی معرفی کنید. اون که روش قفلین. خواهشا از اینا که تند تند می گن نباشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

کانال مداحی آنلاین تو ایتا،  مداحی های خوبی میذاره. میتونی بری و دانلود کنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من ایرانم و تو عراقی

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

وقتتون بخیر

خوبین؟

ببخشید بازم براتون زحمت دارم یه سوال دارم خدمتتون.

نمیدونم خاطرتون هست یا نه همسرم داره منو طلاق میده 

قبل از اینکه درخواست طلاق بده کلیه ی اموال مشترکمون که بعد از ازدواج خریده بودیم رو زده به اسم دوستش

من تو دادگاه گفتم که انتقال اموال صوری هست 

که وکیل همسرم گفت صوری نیست و رسید آورد که ۹۰۰ میلیون تومن اون سه تا زمین رو فروخته به دوستش در حالیکه ارزش اون سه تا زمین حدود ۴ میلیارد هست

قاضی پرونده رو نوشت به کارشناس 

تو روند کار پرونده تو سامانه ثنا نوشته کارشناس اول نظرشو داده نمیدونم چی گفته که دوباره برای کارشناسی نوشتن

کارشناس دومم نظرشو به صورت لایحه ثبت کرده اما نمیدونم اونم چی نوشته

میتونم برم از دادگاه بپرسم کارشناسا چه نظری دادن؟

الان من میترسم وکیل و همسرم با کارشناسا تبانی کنن اوناهم بگن آره ارزش زمین ۹۰۰ میلیون بوده و من دستم هیچی نگیره.

احتمال تبانی کردن کارشناس دادگستری با وکیل هست به نظرتون؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
سلام عزیزموقتتون بخیرخوبین؟ببخشید بازم براتون زحمت دارم یه سوال دارم خدمتتون.نمیدونم خاطرتون هست یا ...

سلام. نظر کارشناس حتما باید به شما ابلاغ بشه. و شما 7 روز مهلت اعتراض دارین. که حتماابلاغ شده.و بعد می ره هیات 3 نفره باز ابلاغ میشه و اگر شما اعتراض کنید می ره کارشناس 7 نفره. که سخت میشه تبانی کرد فقط شما حواستون باشه سر موعد به نظر کارشناس اگه خلاف بود اعتراض بزنید. 

سلام. نظر کارشناس حتما باید به شما ابلاغ بشه. و شما 7 روز مهلت اعتراض دارین. که حتماابلاغ شده.و بعد ...

خیلی ممنونم عزیزم

شرمنده ببخشید مزاحمتون میشم.

پس من منتظر بمونم تا نظر کارشناس به من ابلاغ بشه؟

چون هیچ ابلاغیه ای برای من نیومده

من خودم از قسمت اطلاع رسانی پرونده چک میکنم که دیدم دوباره به کارشناس ارجاع داده شده

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
خیلی ممنونم عزیزمشرمنده ببخشید مزاحمتون میشم.پس من منتظر بمونم تا نظر کارشناس به من ابلاغ بشه؟چون هی ...

خواهش میکنم

اگه کارشناس اولیه هست مشکلی نیست یعنی کارشناس عوض شده و هنوز نظر نداده. ولی اگه کارشناس اولی نظرشو داده حتما به شما و ایشون ابلاغ شده یا به شما ابلاغ شده متوجه نشدین. به هر حال هر نظری که کارشناس می ده باید به شما هم ابلاغ بشه  و شما حق اعتراض در بازه ی زمانی مشخص داریدواگرنه به شعبه مراجعه کنید و پیگیری کنید. اگه کارشناس نظرشو داده باشه و به این امر هم دقت داشته باشید تا موعد اعتراضتون نگذشته باشه

خواهش میکنماگه کارشناس اولیه هست مشکلی نیست یعنی کارشناس عوض شده و هنوز نظر نداده. ولی اگه کارشناس ا ...

خیلی ممنونم عزیزم

نمیدونم اصلا تو سامانه برای من هیچی نیومده 😔

تو روندکارم اینجوری نوشته الان عکسشو براتون میفرستم

عزیزم اون دفعه شما گفتین شماره پرونده رو پاک کنم به خاطر اون مخدوش کردما

وگرنه برای من اصلا مهم نیست 

اول قرار کارشناسی رو به ذ.کریا تو.به داده بودن

اون نظرشو داده 

دوباره دادن به دلاو.ر صا.لح زاده که اونم نظر داده 

اما چیزی برای من نیومده

خیلی ببخشید تو کدوم قسمت سامانه برم نگاه کنم ببینم چه نظری دادن؟

اول قرار کارشناسی رو به ذ.کریا تو.به داده بودناون نظرشو داده دوباره دادن به دلاو.ر صا.لح زاده که اون ...

عزیزم. کارشناس نظرشو داده ولی به شما دادگستری ابلاغ نکرده که احتمالا این هفته ابلاغ کنن. از روز ابلاغ هم 7 روز فرصت اعتراض دارین. احتمال زیاد کارشناس به نفع شما نظر بده. ولی حواستون باشه و پیگیر باشین چون قاضی در حکمش نظر کارشناس و لحاظ میکنه. اگه دفتر سهل انکاری کرد شما خودتون پیگیر پروندتون باشین تا حتما قبل از صدور حکم نظر کارشناس و بدونید. تا اگه به نفع تون بود هیچ واگرنه اعتراض کنید به نظرش و خواستار صدور قرار کارشناسی 3 نفره بشین تا اونا نظر بدن. 

عزیزم اون دفعه شما گفتین شماره پرونده رو پاک کنم به خاطر اون مخدوش کردماوگرنه برای من اصلا مهم نیست

کار خوبی کردی جانم