2777
2789
عنوان

شما هم حس میکنید شاغل های اطرافتون خودشونو میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 24 پست

من خودم شاغلم، زن داداشم خانه دار، از وقتی من شاغل شدم به بهانه ای خودشو چس کرد و قطع رابطه کرد. حالا خاتم میره یکجا سرکار و حقوقش تصور کن یک نهم حقوق منه و چنان فازهایی برداشته و عکسها و استوری هایی میذاره و خودشو میگیره اما من خودمو هیچ وقت نگرفتم برای کسی. حتی برای بچه ها و ادمهای ساده روستا. 

🤔🤔🤔🤔نه اتفاقا خیلی خودمونی حتی صمیمی تر از فبلدختر خالم یکیشون دکتر یکیشون پرستار یکی معلم،دختر ...

وای من بودم سکته میزدم

شما تلاشی نکردی واسه استقلالت یا درس 

چ خوب ک مستقلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه زحمت و تلاش واسه کار کردن اونا خودشونو نگیرن اینایی که بیکارن و تحصیل ندارن و وابستن خودشونو ...

اخه مشکل اینجاس من هم تحصیلاتم بیشتره هم موقعیت و رشتم بهتر

فعلا چون واسه ارشد میخونم دوتا بچه دارم توان کار کردن ندارم

واسه همین موندم این چ رفتاریه داره

وای من بودم سکته میزدمشما تلاشی نکردی واسه استقلالت یا درس چ خوب ک مستقلن

زود شوهرم دادن و زود بچه دار شدم 

خیلی دوست داشتم مامایی میخوندم ولی خوب شوهر که کردم دیگه تو مدرسه راهم ندادن اخه پیش دانشگاهیم مونده بود منم دیگه قیدش رو زدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بی ظرفیتن این افراد هرچی ما شدیم از عنایت خداست نباید خودمان را بگیریم

اخه واسه هرکی بگیری حرفی نیست

ولی خب خانواده و دوست!!!

ما سر روی یک بالشت میزاشتیم

تمام بچگی تا حالا باهم بودیم

تمام دوره تحصیل

و جوونی و نوجوونی

من حیرت کردم اصن

زود شوهرم دادن و زود بچه دار شدم خیلی دوست داشتم مامایی میخوندم ولی خوب شوهر که کردم دیگه تو مدرسه ر ...

کاش حداقل دیپلمت رو میگرفتی

بعدش راحته دیگه بستگی ب توان خودت داره

آن شالله بهترینا واست رقم بخوره

کاش حداقل دیپلمت رو میگرفتیبعدش راحته دیگه بستگی ب توان خودت دارهآن شالله بهترینا واست رقم بخوره

دیپلم دارم 

مدرک پیش دانشگاهی رو ندارم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹