من در حد ۹۰ تومن میخوام گوشی بگیرم بین s24ultraو ایفون۱۳pro موندم کدومشون بهتره؟؟کسی تجربه این دو گوشیو داشته یا اینکه تو این رنج قیمت چه گوشیو پیشنهاد میکنین؟
در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده
من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820
ایفون بگیر همیشه پول میکنه اما سامسونگ پول نمیکنه نصف قیمت هم نمیخرن اما ایفون طلا هست کیفیت صفخه آیفون عالی هست ولی سامسونگ امکانات عالی در هر صورت ایفون