2777
2789
عنوان

پسرم یعنی بیش فعاله بیایین لطفا

121 بازدید | 9 پست

مهرماه میشه ۳سال تموم

کلا خواب نداره شبا بزور می‌خوابه و صبحا زود بلند میشه

کلی جنب و جوش میکنه خسته نمیشه مدام در حال غر و بهونه

کلا آسایش نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این چی،ا بیش فعالی رو نمیفهمن باید ببریدش روانشناس کودک تست های توجه و تمرکز بده ... اونا اگر تشخیص بدن ارجاع میدن روانپزشک دارو میده خوب میشه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

پیش فعال به‌شدت شلوغ کار با چیزهای که بزرگترها دستشونه بیشتر سرکار داشته باشند ترس واسشون معنایی نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پسرمنم همینه شبا بزور میخوابه گاهی چرت میزنه ولی دوسه ساعت هی چرت میزنه ونمیخوابه فقط صبح زودبیدارنمیشه چون دیرمیخوابه روز هام هیچوقت نمیخوابه

یجام نمیشینه مگراینکه کارتون مورد علاقش باشه

موقع غذاخوردن هم هی تکون نمیخوره قنبلشو بالا نیبره انگار داره ورزش میکنه😑میگم چته میگه پاهام دردمیکنه البته درد پام داره حالانمیدونم راست میگه یانه

اصلا حرف گوش نمیده کارخودشو میکنه😐

نمیدونم اینا بیش فعالیه یانه 

یچیزی بخوام یادش بدم حوصله نمیکنه گوش نمیده 

پنج سالشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂