2777
2789
عنوان

تجربه یک مادر از روند بلوغ دخترش

488 بازدید | 48 پست

دوستان عزیزم دختر من امروز برای اولین بار پریود شد و این نشان دهنده کامل شدن بلوغ جسمی در دخترم هست از اونجا که برای خودم گذراندن این دوران و میزان رشد قد دخترم بسیار نگران کننده بود و اولین و مهمترین دلیل حضور من در این سایت بود دلم میخواست این تجربه رو با شما مادران دغدغه مند به اشتراک بزارم .

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

عزیزانم دختر من در سن یازده و نیم سالگی وارد دوره بلوغ شد این موضوع رو هنگام معاینه های دوره ای که پزشک فوق تخصص غدد اطفال انجام میداد بهم اطلاع داد که طبق گفته پزشک اولین نشانه برای شروع دوران بلوغ در دختران رشد جوانه سینه یا به اصطلاح همون سفت شدن سینه ها هست اون موقع قد دختر من حدود۱۴۲سانت بود و من به شدت نگران رشد قدی دخترم بودم 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران بلوغ برای دختر من حدود سه سال طول کشید الان دخترم ۱۴ سال و سه ماه سن داره و قدش حدودا۱۶۱ شده 

چند نکته که دوست دارم به شما عزیزان بگم 

دختر من هیچ رشد جهشی و یکباره ای در قدش نداشته و تا اینجا رشد منظم و تا حدودی ثابت سالانه داشته

پزشک در سن ۱۲ سالگی وقتی قد دخترم حدود۱۴۵ سانت بود احتمال میداد که دخترم نهایتا یک سال بعد یعنی ۱۳ سالگی و با قد حدود ۱۵۰ تا۱۵۵ سانتی پریود بشه

در تمام مدت این سه سال همه سعی ام رو کردم که دخترم تغذیه سالم و مفیدی داشته باشه به نظرم این مسأله واقعا تاثیرگذار هست 

از هیچ داروی خوراکی یا تزریقی استفاده نکردم فقط بعضی اوقات مکمل‌هایی مثل زینک و ویتامین دی و...به تجویز پزشک 

چیزی که میتونم به طور قطعی درباره رشد قد در نوجوانان بگم اینه که سن شروع بلوغ برای رشد قد مهم نیست بلکه قد فرد موقع وارد شدن به دوره بلوغ مهمه و هرچه یک کودک یا نوجوان با قد بلندتری این دوره را شروع کنه در نهایت هم رشد قدی بهتری خواهد داشت

دوره بلوغ براساس شرایط محیطی و ژنتیکی می‌تونه بین ۱.۵ سال تا ۳ سال طول بکشه 

طبق تجربیاتی که خودم با مشاهده دختران هم سن دخترم داشتم احتمال میدم که قد دخترم بین ۵ تا ۷ سانت دیگه بلند بشه و امیدوارم که این طور بشه 

الان هم استرس دارم و هم بابت سلامت بودن دخترم از خدای بزرگ شکرگزارم 

امیدوارم این تجربه برای شما مادران مفید با

شه 

یه تاپیک مفید👌

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خدا بهتون سلامتی بده.ممنون بابت تایپک مفیدتون

سلامت باشید 🌹

🌹🌹

مرسی عزیزم🌹🌹

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
قد، دغدغه مهمی نیست

خب مادرانی که فرزند نوجوان دارن این یکی از دغدغه هاشونه