2777
2789
عنوان

خانومایی که توی عقد هستید یا تازه ازدواج کردید میااید🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 58 پست
این موصوع برام قابل درک نیست به نطرم مردی که رابطه نخواد قطعا مشکل داره

من نمیتونم رخت خوابم رو برات پهن کنم 

و راجب میل جنسی همسرم حرف بزنم

ولی نداشتن رابطه تا عروسی خواست من بوده

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون بحثو‌باز‌میکنن دیگه یا تو‌موقعیتش قرارمیگیرید

خب بحثو باز میکنن مثلا چی میگن 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

همون شب بعداز عقد رفتیم بخابیم....

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

رابطه نداشته باشین نه سنتی هستم نه بد بین ولی مردی که مزه میره زیره دندونش برای بردن سر خونه زندگی ...

اگه خواست چیکار کنم؟ 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

منم رابطه کامل دارم ولی چرا بعضیا میگن اشتباهه باید طرفو تشنه خودت نگه داری همچین چیزی

همش چرته، ما بعد7 ماه عقد عروسی کردیم، شوهرمم خیلی عجله داشت زندگی مشترک و شروع کنیم

رابطه نداشته باشین نه سنتی هستم نه بد بین ولی مردی که مزه میره زیره دندونش برای بردن سر خونه زندگی ...

بنظرمن یکسان نیست برای همه چون بعضیا از همسرشون دورن اونوقت اونم اذیت میشه هر چند وقت این رو تجربه کنه 

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

اگه نمیخوای تو عقد رابطه اصلی رو داشته باشی باید قبلش با همسرت درمیون بذاری.شاید اون نتونه صبر کنه ت ...

درسته ممنون

خب بحثو باز میکنن مثلا چی میگن

هرکی اخه یجور صحبتش و باز میکنه یکی علنا میگه من ازت رابطه میخوام نمیتونم صبرکنم یکیم بحث عاشقانه راه میندازه وکم‌کم پیش میرین تو همون پیش رفتن بهت میگه 

+خدایاشکرت🤍