2777
2789
عنوان

خیلی حساس شدم به شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5432 بازدید | 87 پست
بدبختی میدونی چیه؟من مدل میکاپ میشم عکسم رو میزارنمیگه من بهت چیزی نمیگم با اینکه اذیتم چون کار میکن ...

یکم حساسیت کم کن خوب چهره تو بامیکاب که زیباییها چند برابر میشه هزاران نفر میبینن حق بده بهش کمی بهم بیشتر اعتماد کنید

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ول کردم اصلا حتی نگاه هم نمیکنم

خودتو پیرمیکنی باحرص وجوش بیخیال باش من شوهرم خوشگله چشارنگی وبور واینا یک مدت حتی دخترا جلوخودم میخاستن شماره بدن بهش تامیفهمیدن زنشم میرفتن فکرمیکردن خواهرشم اما شوهرم خیلی سربه زیره واصلا اهل این حرفانیس وخجالتیه خیلی منم چون مطمنم به شوهرم نمیگم تیپ نزن یاعطر نزن یابه خودت نرس اوکی فهمیدی چی میگم

یکم حساسیت کم کن خوب چهره تو بامیکاب که زیباییها چند برابر میشه هزاران نفر میبینن حق بده بهش کمی بهم ...

چقدر حرفات خوبه

بدون قضاوت و دو طرفه کمک کردی

سعی می‌کنم به شوهرم بیشتر برسم و اعتماد کنم

در کل همیشه سعی داشتم درست کنم زندگیم رو

خدا بخواد بعد ۴۰ سالگی هم در خواست سرپرستی بچه ای رو میخوایم بدیم زندگیم بهتر هم بشه 

خودتو پیرمیکنی باحرص وجوش بیخیال باش من شوهرم خوشگله چشارنگی وبور واینا یک مدت حتی دخترا جلوخودم میخ ...

فهمیدم منم شوهرم اینجوریه 

قیافه خوبی داره

تیپ و وضع مالی خوب 

منم درد تورو داشتم جلو چشمم زیاد اذیت کردن زنا و دخترا

آخر فهمیدم شوهر خودم درست باشه به این چیزا نیس

امروز مادرم گفت حرص و جوش نخور از جیبت میره

به خودم اومدم دیدم دارم مثل یه دختر ۱۸ ساله رفتار میکنم

که این داره خودم رو نابود میکنه

نشستم برا روزام برنامه نوشتم که دیگه فکر نکنم به این چیزا

چقدر حرفات خوبهبدون قضاوت و دو طرفه کمک کردیسعی می‌کنم به شوهرم بیشتر برسم و اعتماد کنمدر کل همیشه س ...

ایشالا خوشبخت بشی فهمیدم زندگیت دوست داری بخاطرش بجنگ مردها حساس غیرتی هستن با چهره زیبایت تو پیج میکاب کنار اومد بدون برات ارزش قایل برای خوشبختی بجنگ  واکه بچه داشتی یا نداشتی سرپرستی یک فرزند از زیارت مکه هزار برابر باارزش تر

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

ایشالا خوشبخت بشی فهمیدم زندگیت دوست داری بخاطرش بجنگ مردها حساس غیرتی هستن با چهره زیبایت تو پیج می ...

ممنون ام ازت 

خوشبخت باشی و سلامت

انشاالله هرچی خدا بخواد ما هم انجام میدیم