2777
2789
عنوان

پارتنر غمگین داشتن وچرااینجوریه

238 بازدید | 26 پست

مثلا میگه خیلی احساس تنهابی میکنم

وناراحته

چیکار کنم من خودم ب اندازه کافی غمگین هستم دوست ندارم طدف مقابلمم اینجوری باشه

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

هیچی حذفش میکنم حوصله *س ناله ندارم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از اول غمگین بود فکر نکن رسالت تو اینه که درستش کنی

تو درمانگر نیستی، من تجربه رابطه این مدلی داشتم جز فرسودگی و ناراحتی زیاد چیزی واسم نداشت

آدمی که دوست داره کنارت، به خاطر وجودت و حضورت خوشحاله

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
بغل همدردی توجه

اوورسمی باهاش حرف میزنم

برای ازدواج داریم اشنا میشیم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

هیچی حذفش میکنم حوصله *س ناله ندارم

خب میخوام یچیزی بهش بگم به خودش بیاد

نه ابنکه حذف شه

پس تو برگ چغندری واسس ک اون احساس تنهایی کنه؟😐

درست حرف بزن

برگ چعندر نیستم فقط خیلی رسمی صحبت میکنیم آدمی نیستم ک بپرم بعلش که

من اصلا نمیتونم با اینجور افراد که چه مرد چه زن که انرژی منفی و همیشه گله از زمین و زمان دارن و ناراحتن ارتباط بگیرم حتی واسه چند کلمه صحبت

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اگه از اول غمگین بود فکر نکن رسالت تو اینه که درستش کنیتو درمانگر نیستی، من تجربه رابطه این مدلی داش ...

ممنونم ازدرکتون

حقیقتش جوری باهام حرف میزنه که ازوقتی که وارد رابطه با من شده تنها تر هم میگه شده انگار🫤بعد میگه مشکل از خودمه خب من باید چیکارکنم

درین حد هم صمیمی نیستم ک باهاش راحت باشم

بگو غلط کردی با وجود داشتن من احساس تنهایی کنی مرتیکه

😂😂😂وای خیلی خوب بود

یعنی رلته و میگه تنهاس؟

داریم آشنا میشیم برای ازددولج